Prvi 248 pregleda 13. veljače 2020.

Stiže prinova? Sophie i Joe Jonas navodno čekaju bebu

sophie turner / instagram

Prekrasna glumica i prezgodan pjevač navodno će uskoro postati roditelji. Još se samo čeka njihova službena objava i potvrda.

Fanovi serije 'Igra prijestolja' i grupe Jonas Brothers oduševljeni su viješću da je Sophie Turner, navodno, trudna. Dijete očekuje sa svojim partnerom, pjevačem Joeom Jonasom.

Par se vjenčao prije godinu dana, a sad će brak okruniti prinovom. Čini se da ovo nije samo još jedan trač jer, iako par nije potvrdio navode, cijeli Hollywood bruji o tome, javlja Cosmopolitan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mr and Mrs Jonas Photo by @corbingurkin

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Obitelj je jako uzbuđena

Iako slavni par ne želi komentirati trudnoću, navodno je njihova obitelj super uzbuđena zbog ovih divnih vijesti. Navode je samo još više 'podebljala' činjenica da Sophie ne izlazi iz oversized odjeće pa su neki i po tome zaključili da je glumica trudna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sin city with my angel #tbt

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Pripremala se na solo život

Samo nekoliko mjeseci prije vjenčanja s Joeom, Sophie je u intervjuu za Rolling Stone magazin priznala:

"U potpunosti sam se pripremila da ću do kraja života biti sama. Mislim da, kad jednom pronađete srodnu dušu, jednostavno znate. Mislim da sam i starija u duši nego što to govore moje godine. Imam osjećaj da sam proživjela dovoljno do sada. Upoznala sam dovoljno muškaraca i žena da to znam. Ne osjećam se kao da imam 22, već kao da imam 27 ili 28 godina."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nap game strong.

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas) on

No, ipak nije završila 'zauvijek sama' kako je očekivala, već je u sretnom braku s pjevačem, a ako je istina da čekaju bebu sad će im život biti još mnogo ljepši!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?