Prvi 1428 pregleda 16. prosinca 2021.

Stižu nastavci omiljene sapunice 'Osveta ljubavi'!

pasiondegavilanes/Instagram

Juan i Norma, Oscar i Jimena, Franco i Sar bili su likovi popularne serije koju kad si krenuo gledati, nisi mogao stati. Sad je stigla vijest da u veljači dobivamo nove nastavke 'Osvete ljubavi' i ne možemo biti uzbuđeniji zbog toga!

Kolumbijska telenovela 'Osveta ljubavi' završila je sa snimanje prije 18 godina, ali unatoč tome i dan danas izaziva uzdahe oduševljenja gdje god se spomene. Izašla je vijest da će priča dobiti nove epizode i sad su fanovi izvan sebe, piše Miss7.

Ovdje pogledajte priču o novim nastavcima:

'Pasión de Gavilanes' je imala 188 epizoda i bila je jedna od najgledanijih sapunica ikad, a njezina radnja je pratila život trojice braće i tri sestre čiji se život isprepliću kad braća žele osvetiti smrt svoje sestre, ali se zaljube u kćeri obitelji Elizondo. Juan i Norma, Oscar i Jimena, Franco i Sar - svaki gledatelj ili gledateljica je imala svoj par za koji su posebno 'navijali'. No, svi su pobijedili ponos i pokazali da prava ljubav uvijek pobjeđuje sve nedaće.

Svi već iščekuju nove nastavke koji se vraćaju na Telemundo, a navodno bi se "Osveta ljubavi 2" premijerno trebala prikazati u veljači 2022. godine. Otkriti će nam se kako se nastavlja priča braće Reyes i sestara Elizondo čak 18 godina nakon premijere prvog nastavka kultne priče... Mi jedva čekamo! A vi?

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?