Prvi 1858 pregleda 24. prosinca 2018.

Što božićno drvce koje biraš govori o tebi?

sophiehlene / instagram

Ovo je jako zanimljiva analiza, pogledaj

Imaš klasično božićno drvce? Ili mini drvce? Onakvo drvce kakvo biraš govori ponešto o tebi, piše Martha Stewart. Provjeri što kaže o tebi.

1. Klasično drvce

Ako si tip za klasično drvce, za tebe su najvažniji tradicija, obitelj i kvalitetno vrijeme s njima. Ne padaš na skupe poklone i blještavilo, za tebe je jednostavnost ključ svega.

2. Mini drvce

Ako biraš malo božićno drvce, to o tebi govori sljedeće; jednostavna si osoba koja ne voli komplicirati i smatraš da veličina drvca i cijena ukrasa nije mjerilo Božića. Ti si organizirana i pedantna osoba koja voli imati sve pod kontrolom i obožavaš kad prostor oko tebe izgleda uredno. Također, štedljiva si osoba i ne voliš trošiti, pogotovo ne na ogromna božićna drvca.

3. Blještavo drvce

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#christmasdecorations #snowtree #freesaterdayafternoon 👍🎄😃

Objavu dijeli Christmas Decorations (@christmasdecorations)

Ako svoje drvce ukrašavaš šljokicama, hrpom profinjenih kuglica i snažnim lampicama, to o tebi govori da si osoba koja cijeni kvalitetu i moderan izgled. Ne voliš štedjeti i nije te sram potrošiti, pogotovo na blagdane.

4. Retro drvce

Za tebe je Božić tradicija i ljubav prema toj tradiciji. Ti si rođen/a u krivom stoljeću. Svoje ukrase često izrađuješ sam/a ili skupljaš one koji su u tvojoj obitelji već desecima godina. Nije ti važno jesu li ukrasi moderni i skupi, već jesu li značajni za tebe i tvoju obitelj.

5. Moderno drvce

Drvce od knjiga, kartona ili gramofonskih ploča? Za tebe je idealno drvce koje je potpuno drugačije od svih ostalih. Ne padaš na tradiciju i na klasiku, već si otkačena osoba koja želi da i njezino drvce bude posebno.

6. Minimalističko drvce

Tebi pretjerano dekoriranje za blagdane nije opcija. Ti si osoba koja će staviti jednu borovu granu, na nju dvije kuglice i to nazvati božićnim drvcem i to će ti biti dovoljno. Ne voliš nered i pretrpavanje, a minimalizam je tvoja 'religija'. Kako za blagdane, tako i u životu.

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima po cijeni od 25 kuna! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Cindy53

    Ne mogu vam dovoljno zahvaliti za ono što ste učinili za mene, što ste mi pomogli da vratim bivšeg natrag nakon 3 godine odvajanja. Prijatelji koje sam patio dugi niz godina kad me je moj čovjek ostavio zbog druge žene, ... prikaži još!
  • Cindy53

    Ne mogu vam dovoljno zahvaliti za ono što ste učinili za mene, što ste mi pomogli da vratim bivšeg natrag nakon 3 godine odvajanja. Prijatelji koje sam patio dugi niz godina kad me je moj čovjek ostavio zbog druge žene, ... prikaži još!