Prvi 1250 pregleda 27. srpnja 2022.

Što odgovoriti ljudima kad te pitaju - A kad ćeš se udati?

reuters/pixsell/CANVA

Potraga za ovim čuvenim pitanjem je zaista iscrpljujuća, pogotovo ako želite biti pristojni i lijepo odgovoriti na pitanje. Ako nemate ideje, mi smo ih pronašli za vas i tako vam pokušali olakšati. Pišite nam u komentarima svoje kreativne odgovore i tako pomognite drugima!

Svi smo barem jednom bili u situaciji kad smo se našli u društvu prijatelja, članova obitelji pa čak i poznanika koji nas nisu prestajali ispitivati o bračnom statusu. Ova situacija je posebno poznata curama u 20-ima koje još nisu dokučile što žele od života, a kamoli da počnu razmišljati o braku, djeci i svemu 'ozbiljnom' što slijedi. 

Ova pitanja stvarno zadiru u privatnost i znaju biti naporna, a tuđa znatiželja nas dovodi do ruba ludila. Nađemo se u situaciji iz koje pokušavamo izmigoljiti, a opet, želimo biti pristojni i lijepo odgovoriti. No što odgovoriti kada te tako ispituju, a ti si i dalje solo i ne planiraš ništa ozbiljno još narednih par godina? Evo par ideja od ljudi s portala Quora koje bi ti mogle pomoći odgovoriti na pitanje "kad ćeš se udati?":

Kad mi nađete tog sretnika

via GIPHY

Prije medenog mjeseca

Nisam još upoznala muškarca kojeg bih htjela zadržati

via GIPHY

Kad ću JA to htjeti

via GIPHY

Što će mi muškarac kad imam mačke

via GIPHY

Kad ću si moći priuštiti rastavu

via GIPHY

Kad na vrbi rodi grožđe

via GIPHY

Brak je samo papir

via GIPHY

Biste li to pitali i svog muškog prijatelja?

via GIPHY

A kako vi odgovarate na ovakva pitanja?

 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?