Prvi 624 pregleda 15. veljače 2018.

Što se događa: Što znači ako on ne zijevne isto kada i ti?

birmangeorge@instagram

Nije dobro. Dečko ti je možda psihopat.

Kada si kod kuće, ležiš, gledaš televiziju i zijevaš. Tvoj dečko pokušava ne zijevnuti, ali ne može jer je zijevanje previše zarazno. Kada on zijevne i ti zijevneš i obrnuto.

To nije samo u tvojoj glavi. Isto kao među ljudima, zijevanje je čak zarazno između tebe i tvog psa

Zijevanje je povezano s empatijom. Novo istraživanje ističe kako psihopati mogu biti imuni na zarazno zijevanje. Psihopate definira manjak empatije. Prema istraživanju, što je osoba hladnokrvnija to je manja mogućnost da će zijevnuti isto kada i ti

Nije samo riječ o psihopatima, djeca s autizmom također rjeđe zijevaju kada i drugi ljudi. Ali, u svakom slučaju, imunost na zijevanje je povezano s psihopatijom

Jedna od glavnih karakteristika psihopata je i manjak straha. Istraživači su potvrdili da su ljudi koji se teže prestraše više imuni na zarazno zijevanje. 

Naravno da ne možeš sto posto odrediti tko je psihopat, a tko ne prema ovom malom testu, ali ove male karakteristike blisko su povezane s psihopatijom. 

via GIPHY

Sljedeći put kad budeš zijevala, zijeva li tvoj dečko za tobom ili ne. Ako ne zijevne, spavaj s jednim okom otvorenim!

 

Provjeri je li te dečko mikro-vara i saznaj je li se još uvijek sviđaš svom bivšem.

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima! 

 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!  Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;) 
 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve