Prvi 431 pregleda 29. ožujka 2019.

Što se to događa s youtuberima?

only_berger/Instagram

Tko to ima najslađu masku za spavanje, tko vodi 'život na rubu' i još mnogo toga - saznaj u našem YouTube pregledu

8rasta9 ima 'rezervni' profil

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kaki efekti kake picke materine

A post shared by rezerva buraz moj (@drugirasta) on

Da. dobro ste čuli, 8rasta9 još je neki dan objavio kako će napraviti novi (rezervni) profil na Instagramu, a jučer je preko svojeg uobičajenog Insta storija podsjetio na to. Očito mu ide to ganjanje brojki, jer je u svega par dana na novom profilu skupio više od 6.000 pratitelja. I ne, nije to još jedan fejk profil, nego njegov pravi, a na to je isto podsjetio fanove. Tako da - idite i followajte ga!

 | Autor: screenshot screenshot

'Odluči kako će Gloria danas izgledati'

Ovo ti je jedinstvena prilika da sudjeluješ u odluci kako će tvoja najdraža youtuberica danas izgledati. Naime, Gloria ima snimanje, a za pomoć pri odabiru odjeće obratila se ni više ni manje nego fanovima!

 | Autor: screenshot screenshot

Fanovi glasuju na Insta storyju.

Život na rubu

LayZ je na svom Instagram profilu objavio jednu zastrašujuću fotografiju. Naime, čuči na ogradi na Thailandu koja izgleda kao da je zaista visoko i da je iza nje, u najmanju ruku, nekoliko metara do tla. U svakom slučaju, izgleda kao da je jedan krivi potez dovoljan da nešto krene po zlu. Zato nemojte ovo pokušavati kod kuće. Ipak je ovo LayZ od kojeg smo navikli na ovakve 'lude' prizore, iako ih je uvijek malo nelagodno gledati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Great stories happen to those who can tell them.🌍

A post shared by Matija Lazarević (@layz_yt) on

Je li ovo najslađa maska za spavanje?

 | Autor: screenshot screenshot

10icho je, kako to inače biva, snimao sve zgode i nezgode druženja s Brunom Lukićem i The Sikrtom, koji su očito igrali igrice do dugo u noć pa i prespavali na istom mjestu. Ali, ljudi, pogledajte Bruninu maskicu za spavanje - nije li ovo nešto najslađe ikad? Dečki su ga malo zezali, ali nama je presladak!

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    njima je prezabavno :D