Prvi 3093 pregleda 03. listopada 2020.

Što svaki horoskopski znak nikad ne oprašta?

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva

Svaki horoskopski znak ima nešto preko čega ne može prijeći, osim jednoga koji će sve oprostiti, ali ne i zaboraviti. Bilo da je to nevjera, neiskrenost ili manipulacija, od njih ćete teško dobiti oprost. Pogledajte listu, pronađite svoj horoskopski znak i uvjerite se odnosi li se navedeno i na vas!

1. Ovan - Izdaju

via GIPHY

Ako Ovan nešto ne podnosi i ne oprašta, onda je to izdaja. Inače su dragi, privrženi i pristojni, ali su i tvrdoglavi. Pa ako im zabiješ nož u leđa očekuj da će te izbrisati iz svog života zauvijek, piše Elite Daily.

2. Bik - Ruganje

via GIPHY

Samopoštovanje je odlika koja krasi Bika pa neće nikad dopustiti da mu se netko ruga. To smatra nepoštovanjem njega kao osobe, a Biku jednostavno ne želite stati na žulj!

3. Blizanci - Negativnost

via GIPHY

Blizanci jednostavno ne podnose negativnost! Oni su jako optimistični i entuzijastično gledaju na svijet, a ako im netko to pokuša narušiti, izbacit će ga iz života i neće mu se više približavati.

4. Rak - Nevjera

via GIPHY

Ovaj horoskopski znak jako je emotivan pa oprezno pušta ljude u svoje srce. Onda kad ih pusti, pruža im cijeli svijet na dlanu, no, njih nikako nemojte varati, jer vam nikada neće oprostiti...

5. Lav - Odbijanje

via GIPHY

Lavovi se ne mogu pomiriti s činjenicom da ih netko zaista može i odbiti, jer to je njihova najslabija točka - i udarac za njihov ego. Oni imaju veliko srce i zapravo su jako nježni, a kad im to ne bude uzvraćeno, onda ne opraštaju.

6. Djevca - Neiskrenost

via GIPHY

Djevice su jako kritički nastrojene i jako oprezne pa im se ponekad teško približiti. Jednom kad uđete u srce jedne Djevice znajte da će vam pružiti svu ljubav. No, jedno ne podnose - laganje. Nemojte biti s njima neiskreni jer na to polude...

7. Vaga - Poniženje

via GIPHY

Vaga je horoskopski znak koji je pravi primjer balansa i poštenja, pa tako mogu često vrlo lako vide svaku vašu stranu dok im nešto govorite. Osobe su koje brzo opraštaju sve, osim jedne stvari. Ne podnose kad ih partner ponižava! Nikako.

8. Škorpion - Manjak lojalnosti 

via GIPHY

Svima je dobro poznato da Škorpion sve privlači gdje god da se pojavi. S njim u vezi zna biti teško, ali ono što je najbolje kod njega je to što je jako odan i cijeni kad se partner isto odnosi prema njemu. Očekuje da se može osloniti na osobu i da će ona uvijek biti tu za njega, a ako ga netko prevari ili bude nelojalan, onda nema oprosta s njegove strane.

9. Strijelac - Emocionalna manipulacija

via GIPHY

Ovaj horoskopski znak ima slobodan duh koji voli život i slobodu. Ne može prihvatiti to da ga netko koči i emocionalno njime manipulira. Njih se jednostavno ne može kontrolirati. Ucjene, ljutnja, vikanje - kod njih ne pale! Oni cijene iskren i direktan razgovor.

10. Jarac - Nepoštovanje

via GIPHY

Jarci su radoholičari koji vole raditi i truditi se kako bi nešto postigli. Zbog toga što se jako trude i jako su ambiciozni, neće prihvatiti nečije nepoštivanje onog za što se oni zalažu. Oni prihvaćaju samo ono što misle da zaslužuju i ne pristaju na manje.

11. Vodenjak - Okrutnost

via GIPHY

Vodenjaci imaju veliko srce i često ih pogađaju teške situacije koje se događaju u svijetu. Nemaju toleranciju na okrutnost i grubost pa se okružuju samo ljudima koji imaju isto veliko srce i ljubazni su prema drugima.

12. Ribe - Ništa

via GIPHY

Ribe su znak koji oprašta najviše od svih horoskopskih znakova. Imaju veliku razinu empatije i dobru intuiciju. Ribe razmišljaju na način da se stave u tuđe cipele i razmišljaju kako je toj osobi kad se dogodi neka situacija. No, to što brže opraštaju ne znači da prihvaćaju sve što im ljudi čine. Nikako nisu glupe...

 

U novom JoomBoos Videostar magazinu čitajte prezanimljive i sočne priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?