Prvi RAP CAMP 119 pregleda 21. listopada 2019.

Stoka i Tilen o JoomBoosu: 'To može prerasti u novi Netflix'

screenshot/youtube/HRT

Stoka je gostovao u Podcast Inkubatoru i, uz ostale teme, dotaknuo se i teme suradnje s JoomBoosom, koja je od samih početaka jako uspješna.

Stoka je gostovao u Podcast Inkubatoru i, uz ostale teme o kojima je govorio, objasnio je i zašto voli surađivati s JoomBoosom.

"Shvatio sam da trebam pomladiti i vlastitu publiku, a JoomBoos je odlična platforma koju prate mladi. I onda sam skužio da mi na koncerte dolaze mladi koje ja nikad prije nisam vidio. Na predstavu također dolaze s roditeljima i govore da su došli jer su me vidjeli na JoomBoosu", objasnio je Stoka, koji je mentor i član žirija u prvom hrvatskom hip-hop talent showu, Rap Camp, koji počinje 31. listopada.

Pogledajte video:

Voditelj i reper Fil Tilen, koji je također član žirija, složio se sa Stokom te dodao kako je JoomBoos odlična platforma ne samo za youtubere. 

'To može prerasti u novi Netflix'

"JoomBoos se sve više širi, sada rade i Rap Camp, taj show mu diže dobnu granicu, to sve može prerasti u novi Netflix", složio se Fil. 

Fil Tilen i Stoka, ako slučajno još niste vidjeli, uz youtubera Chodu zvijezde su nove JoomBoosove hit pjesme 'S.O.S.' koja je izašla prije par dana, a u samo 24 sata stigla i do 1. mjesta na YouTube trendingu. 

Pjesma, koja je najava spektakla Rap Camp, dosad je skupila gotovo 700 tisuća pregleda i i dalje je na vrhu trendinga!

Možda te zanima... S.O.S. ruši rekorde: Do vrha trendinga u samo 24 sata

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?