Prvi 510 pregleda 12. veljače 2019.

Strastvena ljubav Princa Williama prije Kate Middleton

william_catherine82/Instagram

Premda su često pod povećalom medija, privatni životi članova kraljevske obitelji često ostanu neotkriveni... Ipak, priča o bivšoj djevojci princa Williama, uspjela je procuriti u javnost.

Kako piše portal MarieClaire, prije veze s Kate Middleton, princ William je imao burnu ljubavnu vezu s djevojkom pod imenom Arabella Musgrave.

via GIPHY

Navodno je vezu s Arabellom prekinuo 2011. godine i to tek nekoliko tjedana prije nego li je započeo ljubavnu vezu sa sadašnjom suprugom, vojvotkinjom od Cambridgea, Kate Middleton.

Izvori tvrde kako je u to vrijeme princ razmišljao o napuštanju školovanja radi Arabelle kako bi što prije mogli započeti zajednički život.

Priču o prinčevoj bivšoj fatalnoj ljubavi otkrila je Katie Nicholl, novinarka koja je pisala biografiju o životima kraljevske obitelji.

Katie je u svojoj biografiji otkrila mnoge detalje iz ljubavnog odnosa princa i Arabelle, poput zajedničkih tuluma koje je William organizirao u podrumu palače princa Charlesa i na kojima je Arabelle uvijek bila gošća.

Ono što nije jasno definirano je razlog njihovog prekida, no danas oboje žive uspješnim životima tako da ne bismo mogli reći kako pate jedno za drugim.

via GIPHY

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    heheheh a nekaa :)