Prvi 289 pregleda 03. ožujka 2022.

Studentica Aleksandra na TikToku ljude uči o astrofizici

astroaleks/instagram

Studentica astrofizike iz Srbije, Aleksandra Dragović, na TikToku poznatija kao astro.aleks, svoje slobodno vrijeme koristi kako bi, na ovoj društvenoj mreži, mladima što bolje predstavila znanost i astrofiziku i smatra da to nije dosadna tema koju ne treba dijeliti na internetu

Na TikToku ju prati oko 200 tisuća ljudi s kojima svakodnevno dijeli fascinantne činjenice o svemiru, planetima, zvijezdama... Također, često odgovara na pitanja svojih pratitelja u kojima ponekad ruši najpoznatije zablude o svemiru, ali i astrofizici općenito. 

@astro.aleks

Cinjenice koje niste znali o neptunu 💖

♬ Lobby Music (Original Soundtrack) - Kahoot!

- Ti si divan primjer mlade, pametne i uporne djevojke. Primjer kako netko treba iskoristiti svoje potencijale - ovako ju opisuju njezini pratitelji koji je non stop časte lijepim komentatrima na ovoj društvenoj mreži. Usput je svi hvale i zbog toga što dokazuje da na TikToku nisu baš samo 'gluposti i bedastoće', već se može pogledati i mnogo pametnog, ali kul i zabavnog sadržaja.

@astro.aleks

 

♬ original sound - astro aleks ✨

Aleksandra studira u Londonu, na jednom od najprestižnijih sveučilišta u Velikoj Britaniji pa osim videa o svemiru, pokazuje i kako se priprema za ispite iz kvantne fizike, nuklearne fizike, kvantne mehanike i drugih predmeta koji mnogima djeluju kao znanstvena fantastika. No, ona ih riješava kao od šale. 

Postani i ti TikTok superstar

 | Autor:

JoomBoos je trenutno ponovno u potrazi za mladim talentima koji misle da imaju nešto za pokazati ispred kamera i da nečemu možda mogu i naučiti druge. Krenule su prijave za drugu sezonu najpoznatijeg TikTok talent showa u regiji, JoomBoos Videostara, a svi koji misle da su zabavni ne samo sebi, već i drugima, prijave mogu slati na službenu stranicu videostar.joomboos.hr do 14. ožujka. Nagrade za pobjednika na kraju su vrijedne čak 120 tisuća kuna!

 

JESI LI TI NOVA TIKTOK ZVIJEZDA? PRIJAVI SE! #zapaliinternet

 | Autor:

Tvoja reakcija?