Prvi 1535 pregleda 05. veljače 2020.

Camila skratila kosu i pohvalila se na Instagramu

camila_cabello@instagram

Pjevačica je dosad imala dugu smeđu kosu sa šiškama, a sad ju je dramatično skratila.

Popularna pjevačica Camila Cabello odlučila je da je vrijeme za promjenu. Iako su svi dosad navikli na njenu tipičnu frizuru: dugu, smeđu kosu sa šiškama, ona ju je odlučila poprilično skratiti. Novi look - kratki bob - predstavila je na Instagramu. 

New hair, new me

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

hello!!!! usually when I take these breaks from social media, it’s cause I need some space or time away from it - I think it’s healthy to know when you need time for yourself- that’s been my biggest thing I’ve worked on this year so far is to listen to my intuition and what my mind and body need!!!! When I feel overwhelmed or overstimulated I’m like.... ok I need to give myself a little room to slow down. but I miss and love you guys!!!! I’m in London right now working on Cinderella and I’m having the time of my life TBH 🥺 here’s a picture behind the scenes of a music video that’s coming out very very soon... how are you guys doing?! How’s life!! How are your hearts! I’ll read some of the comments and reply 💕💕💕💕💕💕

A post shared by camila (@camila_cabello) on

"Uzela sam si vremena za sebe i počela sam brinuti o tome kako se osjećam. Odlučila sam slušati intuiciju i raditi ono što me zaista veseli", napisala je Camila ispod fotke nove frizure koju je objavila na svom profilu.

via GIPHY

Pjevačica je trenutno u Londonu gdje radi na spotu za novu pjesmu koja uskoro izlazi. "Baš uživam i jedva čekam da vidite što vam novo pripremam", zaključila je Camila.

A kako se vama sviđa njezin novi friz? Je li vam bolja kratka ili duga kosa? 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?