Prvi Prijavi se na Superstar i postani zvijezda! 260 pregleda 06. veljače 2023.

Superstar te čeka: Postani zvijezda i osvoji 50k eura!

Superstar Croatia novi je hit glazbeni show koji traži novu pjevačku zvijezdu, a ako misliš da imaš ono nešto, znaš odlično pjevati, ali želiš izaći iz tuša i preseliti svoj glas na velike pozornice, evo kako se prijaviti

Superstar Croatia najnoviji je glazbeni show, a prijave na ovo hit glazbeno natjecanje već su odavno aktivne! Superstar traži novu pjevačku zvijezdu koja želi osvojiti srca publike diljem regije, pobijediti i osvojiti nagradu vrijednu čak 50.000 eura! Prijaviti se možda OVDJE!

Superstar Croatia glazbeni show traži novu regionalnu pjevačku zvijezdu!

Franšiza originalnog naziva ‘Idols’ globalni je hit i jedan od najuspješnijih zabavnih formata u povijesti televizije, a Superstar Croatia njegova je regionalna verzija koja traži pjevačke zvijezde na području Hrvatske, Srbije i Slovenije.

Inačice Superstar showa producirane su u 56 zemalja diljem svijeta, od SAD-a i Velike Britanije, na Filipinima, u Brazilu, na Maldivima, a više od 3,2 milijarde ljudi u 150 zemalja svijeta gledalo je bar jednu sezonu ovog popularnog natjecanja.

Prijavi se na Superstar Croatia, postani pjevačka zvijezda i osvoji 50.000 eura

Iz „Američkog idola“ poniknuli su Jennifer Hudson, Adam Lambert i Kelly Clarkson, koji su ostvarili svjetske karijere. Popularni pjevački show u Hrvatskoj je poznat pod nazivom „Hrvatska traži zvijezdu“, a tri uspješne sezone prikazivale su se od 2009. do 2011. godine.

Ako i ti želiš napokon pustiti svoj glas i pokazati svima svoje pjevačke sposobnosti, ne čekaj više ni trenutka - prijavi se što prije na Superstar Croatia glazbeni show OVDJE! Osim što možeš postati nova regionalna glazbena zvijezda, pobjednik ili pobjednica Superstar showa osvaja nagradu vrijednu vrtoglavih 50 tisuća eura!

@superstarcroatia Prijavi se u novi glazbeni megaspektakl i osvoji 50.000 eura 👉 bit.ly/3POERaB #superstar #superstarcroatia #superstarhrvatska #rtl #rtlhrvatska #fyp #viral ♬ original sound - SuperStar Croatia

Pokaži da si stvoren ili stvorena za pjevanje na svjetskim pozornicama, ohrabri se i prijavi se što prije - Superstar Croatia show čeka baš tebe! A evo par detalja o tome kako se prijaviti na Superstar Croatia (i svih detalja koje pritom moraš znati). Prijave su jako jednostavne!

Kako se prijaviti na Superstar Croatia glazbeni show:

  • Prije nego što kreneš pobrini se da imaš pripremljenu vlastitu fotografiju i videosnimku
  • Ispuni obrazac sa svojim osobnim podacima na ovom linku!
  • Uploadaj svoju fotografiju i videosnimku sebe kako pjevaš u zadnjem koraku i klikni 'Završi prijavu'
  • Ako ti je lakše, možeš se javiti i direktno u inbox na Superstar Instagramu ili Superstar TikToku, pa ćemo ti mi pomoći ispuniti prijavu!
  • Prijaviti se mogu svi stariji od 15 godina iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, BiH i Crne Gore

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?