Prvi 318 pregleda 04. studenoga 2020.

Sutra vas čeka ludi spektakl: Kreće novi Rap Camp!

Pixsell

Sutra u 12:00 sati na JoomBoos YouTube kanalu pratite prvu epizodu, u kojoj gostuje i Baka Prase

Lamborghini kao 'poklon' od Bake Prase, upoznavanje svih 12 kandidata, prankovi mentora Fil Tilena, Hiljsona Mandele i Stokinog 'zamjenika', Djubreta, na kandidatima, ples, vježbanje, zabava, ocjenjivanje, šokovi... Sve ovo i još mnogo više očekuje vas u prvoj epizodi najvećeg regionalnog hip-hop talent showa, Rap Camp.

POGLEDAJTE NAJAVNU PJESMU ZA RAP CAMP:

Mentori su u prvoj epizodi pripremili brutalne prankove za kandidate, kako bi ih pripremili za još teže izazove koji ih očekuju u narednih nekoliko tjedana i epizoda. No, Marin Ivanović Stoka, koji je inače jedan od mentora, ovoga puta nije mogao sudjelovati na snimanju jer se razbolio, pa je poslao zamjenu. 

Zamjena mu je Mislav Djubre, član popularnog rap kolektiva K.R.A.S.T. i inače Stokin super prijatelj. 

"Kad sam shvatio da zbog toga što sam u tom trenutku bio bolestan neću moći doći na snimanje, morao sam naći nekoga tko će me mijenjati. Odmah sam se sjetio svog kolege i prijatelja, Mislava Jukića Djubreta iz K.R.A.S.T.-a. Njega sam izabrao zato što sam znao da je on jedini kompetentan izvesti sve zadatke koje treba na mojem nivou. Imam povjerenje u njega, on zna što ja volim i njemu mogu dopustiti da kaže kako nešto radi u moje ime, pa tako i 'odigra' ovu ulogu", rekao nam je Stoka. 

A Djubre se i više nego dobro snašao u mentorskoj ulozi, barem na jedan dan. 

"Meni je bilo super zabavno na snimanju epizode i svih prankova. Svi smo se dobro smijali, a pola ekipe znam i od ranije, tako da je bila jako 'friendly' atmosfera. Jedino nam je, naravno, falio Stole", kaže Djubre.

Kako se stvarno snašao u ulozi 'prankstera' te kako su ovogodišnji kandidati reagirali na iznenađenja njihovih mentora - te kakvu ulogu u cijeloj priči imaju Baka Prase i njegov Lamborghini, poklon Rap Camp ekipi - pogledajte u prvoj epizodi sutra u 12:00 sati samo na JoomBoos YouTube kanalu.

 

Još ovakvih zabavnih tema pronađite u novom JoomBoos Videostar magazinu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?