Prvi JoomBoos Videostar! 323 pregleda 27. svibnja 2023.

Svađa sa žirijem u novoj epizodi: 'Osjećam se izdano!'

Peta epizoda popularnog reality-talent showa 'JoomBoos Videostar' izašla je na YouTube kanalu. Napetosti među kandidatima ne manjka, a ovaj je put došlo i do sukoba između kandidata i članova žirija.

U ovotjednom A1 izazovu kandidati su se natjecali u paru. Većina njih nije bila zadovoljna međusobnom suradnjom, a jedan od njih je i Radonja koji smatra da ga Tena V. nije slušala, a trebala je. "Ništa nije slušala što sam joj ja pričao. Što god sam joj rekao, ona je kontra radila", požalio se Radonja. Pobjedu u ovom izazovu odnio je Marko zahvaljujući tome što je, kako kaže, sitan i malen. 

 | Autor: youtubescreenshot youtubescreenshot

Iznenađenje ovotjedne epizode za kandidate bio je dolazak Mihaela Komljenovića, natjecatelja koji je ispao u prvoj epizodi showa. Kandidati su glasanjem trebali odlučiti, ukoliko žele da im se Mihael pridruži, kojeg će stanara kuće izbaciti iz showa. Rezultati glasanja bili su izjednačeni, stoga je odluka bila na žiriju. Na svu sreću, žiri je odlučio kako nitko neće ispasti, a Mihael se pridružio kandidatima. 

No najveće iznenađenje bio je Patrik koji se rasplakao i posvađao sa žirijem. "Osjećam se izdano od strane produkcije", priznao je Patrik.

Epizodu pogledajte ovdje:

 

Kandidati smatraju da je došlo do stvaranja klanova među stanarima te da žiri favorizira određene natjecatelje. Marko je odlučio kako od sada postaje druga osoba. "Postajem jedno najveće zlo koje će oni u životu vidjeti", izjavio je Marko.

Tko je s kim bio u paru u idućem izazovu koji se našao pred kandidatima, tko je imao kakve zamjerke te što kandidati kažu na konačan poredak, saznajte u epizodi.

Potvrdite da ste pogledali ovu epizodu i 'claimajte' svoj NFT skenirajući ovaj QR kod u nastavku:

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?