Prvi 1420 pregleda 01. ožujka 2019.

Sve da ne bude kao Kate: Gdje će Meghan roditi?

meghanmarkle-official@instagram

Meghan Markle će roditi svoje prvo dijete u sljedećih nekoliko tjedana te je u fazi završnih priprema i odluka, a ona o tome gdje će roditi očito je donesena

Princeza Diana prekinula je kraljevsku tradiciju i oba puta je odlučila roditii u bolnici, a ne kod kuće, a čini se da Meghan ovoga puta ide još i dalje. Ona, naime, planira sina roditi u američkoj bolnici, piše Mirror.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔵😍 @meghanmarkle_official

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on

Paul Burrell, bliski prijatelj kraljevske obitelji, za 'The Sun' je izjavio: "Meghan će vjerojatno poštivati sve tradicije kad je u pitanju dijete, osim možda mjesta rođenja."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@meghanmarkle_official Glam Formal Wear for Reception in Morocco ❤️😍

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on

"Ne mislim da će otići u Lindo Wing, mislim da će otići u američku bolnicu kao što je The Portland, koja je u vlasništvu američkog bolničkog kompleksa. Mislim da ona neće ići istim putem kao Kate. Imam osjećaj da ona radi stvari drugačije, to je njezin način, Meghanin način. Mislim da će biti vrlo jaka i prkosna", dodao je.

Što ti misliš, što će Meghan na kraju odlučiti? I gdje će roditi?

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ajoj :D