Prvi 3593 pregleda 17. rujna 2018.

Sve što trebaš znati o tangama

kimkardashian@instagram

Ovaj tip gaćica je još uvijek taboo tema i rijetko će koja mama htjeti otvoreno razgovarati o nošenju tangica...

Iz tog razloga smo istražili nekoliko bitnih stvari koje moraš znati prije negoli kupiš svoje prve tanga gaćice.

Ovo je nekoliko korisnih stvari o tangicama koje navodi portal Gurl.

Često se pomiču lijevo-desno te tako povlače bakterije na tvoje intimno područje. Čest su uzrok upala i infekcija.

via GIPHY

Gaćice od umjetnih materijala izrazito su štetne jer ne dopuštaju koži da diše. Često izazivaju iritacije te omogućavaju bakterijama da se množe tako da za svaki dan nosi isključivo pamučno rublje.

via GIPHY

 Mokre tanga gaćice uzrokuju iritacije i upale pa nije dobro da pola grada prošećeš u njima. Presvuci gaćice čim završiš s vježbanjem.

via GIPHY

Također, važno je znati kako tange ne moraju biti tvoj jedini izbor ukoliko imaš uske ili bijele hlače. Jednako dobra zamjena će biti obične gaćice u boji kože.

via GIPHY

Novi broj magazina donosi mnogo zanimljivih tema te intervjua s hrvatskim najvećim youtuberima. U velikom intervjuu  XNIKS2X priča o tome koliko popularnost utječe na ljubavni život, a LayZ otkriva kako izgleda jedan dan u životu YouTube zvijezde. Tu je i Dennis Domian koji samo za vas govori o savjetima staraca koje je trebao poslušati, no naravno to nije napravio.  

U novom broju magazina možeš pronaći i super ideje kako napraviti što bolju spačku svojim frendovima za Noć vještica, horor videoigre koje su postale pravi hit i odgovore na sva pitanja o seksu koja se ne usudiš pitati baš nikog. 

Kao i svaki put uz magazin dolaze i super pokloni! Dan će vam od jutra zasladiti Nes 3 u 1džepni raspored sati za jutarnju i popodnevnu smjenu te 17 postera hrvatskih i svjetskih youtubera.

Ali najbolji poklon svakako su VideoStar naljepnice koje će uljepšati bilježnice, knjige, radni stol ili sobu jer se na njima nalaze vaši omiljeni youtuberi, ali i ovogodišnji mentori VideoStara: LayZ, SaamoPetraa i TheSikrt. 

Požurite na kioske Tiska jer su zalihe ograničene!  

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve