Prvi 2368 pregleda 30. travnja 2020.

Tako su slatki: Najpoznatiji teen parovi s malih ekrana

afterfilmde/instagram

Ove su ljubavne priče oduševile publiku diljem svijeta, a u moru teen filmova i serija, samo su nam neki parovi ostali urezani u sjećanje i vjerojatno ih nikada nećemo zaboraviti.

Ovo je, po našem izboru, osam najpoznatijih parova iz teen filmova i serija. I apsolutno su preslatki!

1. Hazel i Augustus - 'Krive su zvijezde'

Dvoje tinejdžera upoznaje se igrom slučaja na bolničkom hodniku i odmah se zaljubljuju jedno u drugo. Bez obzira na bolest i probleme s kojima se susreću, njihova ljubav nikad nije dovedena u pitanje.

via GIPHY

2. Tessa i Hardin - ‘After’

Kako to izgleda kada se spoje neiskvarena brucošica i ‘zločesti dečko’ pokazali su Tessa i Hardin u filmu ‘After’. Ova ljubavna priča je zaludila mlađu publiku širom svijeta pa ne čudi da se autorska ekipa odlučila napraviti i drugi nastavak.

via GIPHY

3. Betty i Jughead - 'Riverdale'

Oni su dokaz da ljubav stvarno pobjeđuje sve. Unatoč brojnim preprekama koje im se nađu na putu, oni se i dalje bore za svoju ljubav.

via GIPHY

4. Blair i Chuck – 'Tračerica'

Ljubav između Blair i Chucka bila je očita od prve epizode serije ‘Tračerice’, koja je prije više od deset godina bila jedna od najpopularnijih teen serija na svijetu. Zbog mnogih prepreka koje su ih sustizale, oni nikako nisu mogli biti zajedno, ali na kraju njihova ljubav ipak postaje stvarnost. 

via GIPHY

5. Elena i Damon - 'Vampirski dnevnici'

Serija je snimana prema seriji romana 'The Vampire Diaries' i osvojila je nagradu People's Choice i šest nagrada Teen Choice. Vrlo brzo je stekla popularnost i kultni status među mlađima generacijama. I premda je u početku Elena bila neodlučna glede ljubavi prema Damonu, s obzirom na to da je istovremeno voljela i njegovog brata, na kraju se ipak odlučuje za Damona.

via GIPHY

6. Nathan i Haley - ‘One Tree Hill’

On je poznati košarkaš, umišljeni bogataš koji mrzi svog brata i ujedno njezinog najboljeg prijatelja. Ona je štreberica koju nitko ne primjećuje i djevojka koja cijeni pravo prijateljstvo. Unatoč svim razlikama, između njih se na kraju ipak rodi ljubav.

via GIPHY

7. Bella i Edward - ‘Sumrak saga’

Ova ljubavna priča između obične djevojke i vampira osvojila je svijet, a Bella i Edward su postali jedan od najpoznatijih teen parova ikad. Zanimljivo je da su protagonisti, Robert Pattinson i Kristen Stewart, i nakon snimanja filma bili u vezi, no ljubav ipak nije dugo potrajala.

via GIPHY

8. Gabriella i Troy - ‘High School Musical’

Ljubav između Gabrielle i Troya rodila se sasvim slučajno jedne novogodišnje večeri, kad su zajedno otpjevali pjesmu na karaokama, a njihova priča se potom nastavlja u sva tri dijela filma.

via GIPHY

Koji teen par iz filmova i serija je vama najdraži?

 

Napiši najoriginalniju priču, postani JoomBoos novinar i osvoji 500 kuna!

 | Autor:

Tvoja reakcija?