Prvi 214 pregleda 21. siječnja 2022.

Tarik i Buki krenuli u avanturu zvanu 'odlazak u München'

Novi humoristični serijal ORIĐIĐI produkcije 24sata - TARIK I BUKI je vani. Obojica su morali napustiti dom i otići 'trbuhom za kruhom', a što ih je sve snašlo na tom putu gledajte na YouTube i Videoteci 24sata

"Hajde, sada nabroji što sam sve spremila u crni kufer. Kuhala sam dva mjeseca još mi smrde ruke na luk", rekla je Tariku njegova majka. Nabrajanju nije bilo kraja, a još uvijek nije spremila sve što je htjela. Tako je to kada Bosanac putuje u Njemačku. 

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU:

Ovaj jednostavni humoristični serijal prikazuje mentalitet ljudi naših prostora te kako se snalaze kao gastarbajteri u Njemačkoj. U prvoj epizodi vidjet ćete kako se roditelji u tipičnoj bosanskoj i romskoj obitelji rastaju od svoje djece koja odlaze raditi u inozemstvo. Osim toga uvest će vas u budući zajednički život i mnoge zgode i nezgode Tarika i Bukija u Münchenu.

"Kretenu jedan, pa vidi na šta ličiš. Past ćeš, ubit ćeš se", viče Bukijeva majka svome suprugu dok se romska obitelj prepire oko boce domaće rakije da nazdrave Bukijev odlazak u München.

 | Autor: 24sata video 24sata video

Tarik putuje iz Sarajeva, a na svome putu susret će se sa strogom administracijom prelaska granice, što će ga dovesti do novih veeelikih problema. A već u Zagrebu, sasvim slučajno, susrest će Bukija i tada kreće njihova zajednička avantura i rađa se prijateljstvo.

Buki Skandal je romski pjevač i glazbenik rođen u Puli. Njegova popularnost dobila je zamah nakon natjecanja u emisiji Supertalent. Tarik Džinić najpoznatiji je po ulozi Džebre u humorističnoj televizijskoj seriji 'Lud, zbunjen, normalan' te u seriji 'Konak kod Hilmije' gdje glumi mladog Izeta Fazlinovića. 

 | Autor: 24sata video 24sata video

Producent serijala je mladi Šibenčanin Mario Gaćina, student Studija filma, televizije i multimedijskog oblikovanja na zagrebačkom VERN-u, a pojavit će se i u dvije epizode. 

U novom serijalu Tarik i Buki u osam epizoda očekuje vas niz vrlo životnih scena. U mnogima ćete pronaći situaciju u kojoj ste i sami bili. Garantiramo vam, Bosanac i Rom 'u duetu' - nasmijat će vas do suza. 

Sve serijale i ostali sadržaj ORIĐIĐI produkcije 24sata, kao i sve epizode Tarika i Bukija, možete gledati na YouTubeu 24sata i Videoteci 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO DANA:

Tvoja reakcija?