Prvi 567 pregleda 22. lipnja 2021.

Tarik Filipović imitirao Ćiru: 'Dalić je genije, sine moj!'

24satavideo

Jedan od najboljih hrvatskih glumaca i voditelja, Tarik Filipović, reagirao je na dosadašnje nastupe hrvatske reprezentacije na Euru, imitirao Ćiru, odabrao početnu postavu i još puno toga...

Dalić je genije, sine moj! Najveći sin kojeg smo ikada imali, rekao je Tarik imitirajući trenera svih trenera Miroslava Ćiru Blaževića.

Ovdje pogledajte video:

Tarik Filipović poznat je kao veliki navijač Vatrenih, a nerijetko je znao europska i svjetska natjecanja pratiti uživo s tribina. Ovaj put tako nije moglo biti pa nam je otkrio kako on gleda napete utakmice hrvatske reprezentacije.

"Nekada sam euforičan pa sve skupa to splasne, a nekada mi nije dosta pet tekmi dnevno pogledati. A što se naših tiče, uvijek strahujem kako ćemo proći. Mnogi oni koji su imali karte za London su odustali od odlaska na tekmu zbog cijele te situacije s karantenom, ali vjerujem da će naši osjetiti podršku i na ovaj način", objasnio je Tarik pa otkrio koji mu je najdraži termin za gledanje utakmice. 

"Uvijek je termin oko 21h taj najbolji. Te utakmice nude najviše čarolije. U 18h nam je rano još za bilo kakve 'derivate', a u 15h dišeš na škrge, taman onako nakon ručka", objasnio je Tarik koji se proslavio po mnogočemu u svojoj glumačkoj karijeri, a posebno vrijedi istaknuti predstavu 'Ćiro' u kojoj objašnjava životni put trenera svih trenera.

"Ćiro je tip koji uvijek kaže što misli, a nekad kaže i ono što onaj drugi voli čuti", opisao je tako Ćiru i dodao koje je njegova najdraža postava hrvatske reprezentacije.

"Bruno Petković nam treba kao netko tko može igrati s Kramarićem. Bez Brozovića mi je naša igra nezamisliva. Žao mi je što smo prepustili Ademija Makedoniji, takav jedan igrač uz Broza bi nam bio suho zlato. Krila imamo dobra po mome mišljenju", izanalizirao je trenutnu situaciju Tarik i poručio Vatrenima.

"Ja bi im opet napravio doček. Znaju dečki vrlo dobro koliko to znači svima u Hrvatskoj i regiji. Bolji motiv od toga im ne treba pa kako bude", zaključio je Tarik Filipović.

 

POSLUŠAJTE NOVI NAVIJAČKI HIT 'CRVENO BIJELO PLAVA':

 

Tvoja reakcija?