Prvi 258 pregleda 18. studenoga 2019.

Taylor se ne želi javiti Scooteru Braunu nakon cijele drame

taylorswift/Instagram

Drama ima svoj nastavak, a mi ćemo ti, naravno, objasniti o čemu je riječ. Taylor se sad ne želi javiti Scooteru, koji se pokušava izvući iz nastavka drame u koju je, kaže, uvučen nepotrebno.

Ako uopće nisi upućen u cijelu dramu između Taylor Swift i menadžera Scootera Brauna, prvo ćemo ti ukratko objasniti o čemu je riječ.

Naime, glazbeni menadžer Scooter Braun kupio je diskografsku kuću Big Machine Records čija je vlasnica bila Taylor Swift. Navodno je zabranio Taylor da izvodi svoje pjesme (koje je snimila u toj kući) što je velika drama zbog AMA dodjele nagrada, gdje će joj biti uručeno posebno priznanje i gdje bi trebala izvoditi sve svoje najpoznatije pjesme.

U cijelu priču uplele su se i zvijezde, a detalje pročitaj ovdje:

Možda te zanima... Zvijezde brane Taylor: 'Ljuta sam, ovo je manipulacija'

Taylor mu se ne javlja

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Got some sleep and drank some @liquidiv and feeling 10 years younger 😁👍

Objavu dijeli Scooter Braun (@scooterbraun)

No, Scooter baš i nije zainteresiran za dramu. Štoviše, smeta ga što ga je Taylor uključila u cijelu priču jer joj, kako kaže, nikada nije zabranio da izvodi svoje pjesme.

On uopće nije uključen u pregovore koji se vode između njegove diskografske kuće i pjevačice. Također, kaže kako je Taylor pokušavao nazvati više puta, ali ona mu se ne javlja. Hmm...

U dramu se uključili i ostali celebrityji

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hey Taylor. First of all i would like to apologize for posting that hurtful instagram post, at the time i thought it was funny but looking back it was distasteful and insensitive.. I have to be honest though it was my caption and post that I screenshoted of scooter and Kanye that said “taylor swift what up” he didnt have anything to do with it and it wasnt even a part of the conversation in all actuality he was the person who told me not to joke like that.. Scooter has had your back since the days you graciously let me open up for you.! As the years have passed we haven’t crossed paths and gotten to communicate our differences, hurts or frustrations. So for you to take it to social media and get people to hate on scooter isn’t fair. What were you trying to accomplish by posting that blog? seems to me like it was to get sympathy u also knew that in posting that your fans would go and bully scooter. Anyway, One thing i know is both scooter and i love you. I feel like the only way to resolve conflict is through communication. So banter back and fourth online i dont believe solves anything. I’m sure Scooter and i would love to talk to you and resolve any conflict, pain or or any feelings that need to be addressed. Neither scooter or i have anything negative to say about you we truly want the best for you. I usually don’t rebuttal things like this but when you try and deface someone i loves character thats crossing a line..

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

U dramu su se uključile brojne zvijezde koje su zauzele svoje strane u drami.

Justin Bieber, kojemu je Scooter menadžer, stao je, naravno, na njegovu stranu i na Instagramu objavio screenshot članka naslova: "Taylor Swift slobodno može pjevati svoje pjesme na AMA nagradama...Big Machine je ne može zaustaviti."

Objavio je i ovu izjavu iz članka: "Nemamo zakonska prava da je zaustavimo niti smo ikada pokušali. Taylor i njezin tim to znaju."

 | Autor: taylorswift/selenagomez/instagram taylorswift/selenagomez/instagram

S druge strane, Selena je na društvenim mrežama branila svoju prijateljicu i poručila da se ovdje radi o "manipulaciji."

Tko je u pravu, je li drama bespotrebna i je li Taylor preburno reagirala, tek ćemo saznati. A kad saznamo, sve ćemo vam javiti.

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?