Prvi 147 pregleda 22. travnja 2022.

Taylor Swift će dobiti počasni doktorat Sveučilišta u NY-u

OConnor-Arroyo/Press Association/PIXSELL

Taylor Swift jedna je od najuspješnijih umjetnica u zadnjih nekoliko godina pa je Sveučilište u New Yorku taj uspjeh odlučilo nagraditi i dodijeliti joj počasni doktorat

Sveučilište u New Yorku nagradit će pjevačicu Taylor Swift počasnim doktoratom, piše Harpers Bazaar. Taylor će dobiti titulu doktorice likovnih umjetnosti, a diploma će joj biti dodijeljena na promociji koja će se održati u čast generacije koja je diplomirala ove godine.

Ova svečana promocija, na kojoj će sudjelovati i Taylor, održat će se 18. svibnja na Yankee stadionu u New Yorku, a tog dana će diplome biti dodijeljene i onima koji 2020. i 2021. godine nisu imali promociju zbog pandemije. 

"Taylor Swift jedna je od najplodonosnijih i najvoljenijih umjetnika svoje generacije. Ona je jedina umjetnica u povijesti koja je tri puta osvojila najveću čast u glazbenoj industriji - Grammyja za najbolji album godine. Njene brojne nagrade i priznanja uključuju i to što je najnagrađivanija umjetnica u povijesti Američkih glazbenih nagrada, a prozvana je i umjetnicom desetljeća", stoji u priopćenju Sveučilišta u New Yorku. 

"Osvojila je i BRIT nagradu za Međunarodnu solo pjevačicu godine, Global Icon nagradu, prva je ikada i jedina koja je dva puta osvojila Billboardovu nagradu za Ženu desetljeća. Također, jedina je solo umjetnica u ovom stoljeću čija su tri albuma dosegla prvo mjesto na svim ljestvicama u jednoj godini", napisano je.

 

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

 | Autor:

Tvoja reakcija?