Prvi 199 pregleda 25. listopada 2022.

Taylor Swift novim albumom obara rekorde na Spotifyju

taylorswift/Instagram

Taylor Swift je prije nekoliko dana izbacila svoj novi album koji je, u manje od 24 sata, srušio dva rekorda na Spotifyju

Pjevačica Taylor Swift prije nekoliko je dana, odnosno 21. listopada, objavila svoj deseti studijski album naziva 'Midnights' koji je, za samo nekoliko sati, srušio dva rekorda na Spotifyju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spotify (@spotify)

"Novi album Taylor Swift, 'Midnights', u samo jednom danu je postao 'najstreamaniji' album na Spotifyju i tako je Taylor srušila rekord za '!TUĐICA!' glazbenika u povijesti Spotifyja", stoji u objavi na službenom Spotify Instagram profilu.

"Kako mi se tako posrećilo da imam vas koji radite nešto ovako zadivljujuće? Pa što se to uopće dogodilo", na svom je Twitteru napisala oduševljena Taylor koja, čini se, ni sama nije očekivala baš ovoliki uspjeh svog albuma. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Album 'Midnights' se sastoji od 13 pjesama i govori o Taylorinom unutarnjem 'svijetu', osobniji je i malo je mračnijeg tona nego njeni dosadašnji albumi.

"'Midnights' je kolaž siline, uspona i padova, plime i oseke. Život može biti mračan, vedar, oblačan, strašan, vruć, hladan, romantičan i usamljen. Baš poput ponoći [Midnights]", ispričala je Taylor. .

 

KUPITE NOVI JOOMBOOS MAGAZIN NA KIOSCIMA TISKA I OSVOJITE KAPU ILI ČARAPE!

 | Autor:

Tvoja reakcija?