Prvi Teini dnevnici 368 pregleda 17. srpnja 2020.

Teini dnevnici: 3. epizoda #1 u trendingu u manje od 24 sata

Pixsell

Da će nova JoomBoosova teen serija biti ogromna moglo se naslutiti već nakon prve epizode, koja je srušila sve rekorde gledanosti te u jako kratkom roku postala najgledanijom originalnom JoomBoos serijom na YouTubeu. No, onda je druga epizoda srušila rekord prve, a sada je treća epizoda uspjela srušiti rekord i prve i druge.

Treća epizoda serije 'Teini dnevnici' nadmašila je obje prethodne, a time i sve dosadašnje epizode JoomBoosovih serija. U prva 24 sata od emitiranja treća je epizoda skupila nevjerojatnih 267 tisuća pregleda, 28 tisuća lajkova te čak 39 tisuća komentara i live chat poruka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Premijeru je u istom trenutku gledalo više od 23,5 tisuća gledatelja, što se na YouTubeu, ako u pitanju nisu popularne pjesme, zaista jako rijetko viđa. Ne treba čuditi da je s takvim vrhunskim rezultatima epizoda treća epizoda u manje od 24 sata dospjela na 1. mjesto u hrvatskom YouTube trendingu, a na visokim je pozicijama I u ostalim zemljama regije. Serija je broj 9 u BIH, 10 u Crnoj Gori, 13 u Srbiji, 20 u Sloveniji i 42 u Sjevernoj Makedoniji.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Prve dvije epizode serije se i dalje gledaju, pa je prva sa 728 tisuća pregleda na dobrom putu da kroz samo koji dan stigne do milijuna. Druga epizoda trenutno ima 463 tisuće pregleda, a sve tri skupa imaju ukupno vrijeme gledanja od čak 16 godina.

Mnogo talentiranih lica 

 | Autor: Pixsell Pixsell

Svi ovi podaci jasno pokazuju koliko je publika čekala i trebala jedan ovakav vrhunski dramski projekt, koji nije nešto što se na YouTubeu može vidjeti svakodnevno, a produkcijski je mnogo zahtjevniji nego klasičan YouTube sadržaj.

U seriji ‘Teini dnevnici’ glavne uloge igraju profesionalni glumci koji su akademije završili i u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu. Teu u seriji igra talentirana Pia Vrdoljak, negativku Ivonu glumi mlada glumica Mia Leonie, Marka u seriji igra Ivan Validžić koji je glumio u popularnom ‘Crno-bijelom svijetu’, a osim JoomBoos youtubera u seriji se pojavljuju i regionalna zvijezda Anna Lazarević te omiljena internet mama – Ana Zibar – s YouTube kanala ‘Ženski svijet’.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Kakve će sve rekorde oboriti nova, četvrta epizoda tek preostaje vidjeti, a vi nove episode pratite svakog četvrtka u 12:00 sati na JoomBoos YouTube kanalu.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU:

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU:

 

Ljetni broj JoomBoos Videostar magazina je na kioscima u Hrvatskoj i BiH.

 | Autor:

Tvoja reakcija?