Prvi 874 pregleda 18. ožujka 2022.

Teini dnevnici osvojili su Večernjakovu ružu!

emica elvedji/pixsell

JoomBoosova nagrađivana hit serija 'Teini dnevnici' upravo je osvojila još jednu laskavu titulu - Večernjakovu ružu u kategoriji 'digitalna ruža godine'

U HNK u Zagrebu JoomBoosova serija 'Teini dnevnici' upravo je proglašena najboljom u kategoriji 'digitalna ruža godine'. Time je JoomBoosovom teen hitu pripala nagrada 'Večernjakova ruža', koja se po prvi puta dodjeljuje i u ovoj, digitalnoj kategoriji. Pred prepunom dvoranom HNK govorio je redatelj serije Igor Barberić. 

 | Autor: emica elvedji/pixsell emica elvedji/pixsell

"Hvala svima! Jako sam zahvalan što ove godine uopće postoji ova digitalna kategorija, a onda i što su profesionalci i stručnjaci iz Večernjaka prepoznali seriju 'Teini dnevnici'. Svi koji su sada tu, svi iz JoomBoos ekipe su se trgali i znojili na ovom projektu i želim zahvaliti JoomBoosu što nam je dao prostor i slobodu kretanja da ovaj projekt učinimo najboljim", rekao je Barberić. Njemu se na pozornici pridružio i direktor JoomBoosa te video poslovanja 24sata, Matej Lončarić, kao i jedan dio JoomBoos tima koji stoji iza uspješnice 'Teini dnevnici'.

Ova je nagrada još jedno u nizu priznanja za hit JoomBoosovu seriju, koja je već dosad osvajala nagrade na prestižnim natjecanjima, kao što je Native Advertising Awards. 

 | Autor:

Nakon nominacije za Večernjakovu ružu, Matej Lončarić u intervjuu za Večernjak je ispričao kako ovu dodjelu prati otkako je bio tinejdžer i da mu je neopisiva čast što je i njegov tim dobio nominaciju za najprestižniju medijsku nagradu u zemlji.

 | Autor:

"Ovu dodjelu pratim od tinejdžerskih dana, odrastao sam u TV sustavu, i oduvijek je smatram pojmom medijske nagrade s autoritetom te kredibilitetom, pa mi je već priznanje i to da je naš projekt dio Ruže. Ako osvojimo, ide uz sve globalne nagrade na koje smo ponosni i koje su nam poticaj da radimo dalje", ispričao je prije koji tjedan Lončarić za Večernjak.

A već večeras ta nagrada je pripala JoomBoosu i ponosno će stajati uz sva ostala priznanja koja je JoomBoos već osvojio i koja će tek osvojiti za svoje originalne projekte.

Tvoja reakcija?