Prvi 510 pregleda 27. srpnja 2019.

That awkward moment...kad starci naprave Tinder

Pixabay

Ako ste pogledali prvu epizodu Konačnog obračuna, vjerojatno znate o čemu pričamo. Ako niste, pogledajte je. A sad ćemo vam napraviti popis stvari koje mogu postati neugodne kad starci odluče napraviti Tinder

U prvoj epizodi nagrađivanog JoomBoosovog serijala Konačni obračun powered by Cedevita youtuberica Nika Ilčić je nagovorila Marijana (54) i Katarinu (41) da otvore profile na popularnim dejting aplikacijama i bilo je, paaaaaa, poprilično zanimljivo. U najmanju ruku.

Pogledaj epizodu:

U inboks su dobili zanimljive slike, mladići su se počeli javljati Katarini, a cijeli je eksperiment bio kratak, zabavan, ali vjerojatno ga nitko od njih više ne bi ponovio.

A sad zamislite da vaši starci otvore Tinder? Urnebesno, zar ne? Evo par razloga zašto bi to bila najawkward stvar na svijetu.

Neugodne poruke i slike

via GIPHY

Zamisli kakve si ti neugodne poruke znao/znala dobiti na dejting aplikacijama? I sad razmisli kako bi bilo da ih dobije tvoja mama ili tata i da te traži neki savjet...? Ajoj.

Tko bi ih podučio svemu? Pa ti, vjerojatno

via GIPHY

Vrlo vjerojatno bi se mama ili tata tebi obratili za pomoć oko instaliranja aplikacije i otvaranja profila. Koliko bi to bilo smiješno? Haha...

Swipe left, swipe right...

via GIPHY

Samo zamisli mamu ili tatu kako swipeaju na Tinderu lijevo-desno... Neugodno? Više nego išta! 

Ono kad starci idu na Tinder dejt

via GIPHY

Ako im se Tinder svidi, zamisli da ti mama ili tata kažu kako će ići na dejt s Dejanom (29) ili Marijanom (32) koju su upoznali na...TINDERU. I da ti Dejan ili Marijana postanu oćuh ili maćeha. Dooosta čudno...

Zamisli da mama/tata na Tinderu nalete na...TEBE? Ili ti na njih...

via GIPHY

Jasno je da se ovo može dogoditi, s obzirom da mnogo tinejdžera danas redovito visi na Tinderu. I zamisli da ti na swipe dođu mama ili tata. Pa preneugodnoooo!

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hahaha ups