Prvi 1981 pregleda 24. siječnja 2020.

The Sikrt razbio Omčin auto: Luda bosanska vožnja u Golfu

TheSikrt je posjetio bosanskog youtubera Omču za vrijeme snimanja novog serijala "Inside my life"

Omčo se na Youtubeu pojavio prije deset godina snimivši video sa svojom bakom. Malo po malo, Omer Nadarević snimao je skečeve i postao poznat u svome rodnom gradu Bihaću. No, ubrzo je popularnost rasla i Omčo je sad jedan od najpoznatijih youtubera u regiji, a to dokazuju i milijunski pregledi na njegovim videima. Sebe naziva bosanskom seljačinom, vozi se u Golfu dvojci, psuje, razbija, viče i radi grimase, a od toga je stvorio brend. U Bihaću ga je posjetio i poznati youtuber The Sikrt i pokazao mu sve svoje aute, a priredio mu je i ludu vožnju u svojem Golfu 2. 

POGLEDAJTE VIDEO:

The Sikrt je imao priliku sjesti u Corsu bez akumulatora kojoj je dao ocjenu osam. Nije ga previše oduševio ni žuti Fićo. 

- Pola ovih gumbića ne kužim jer se ja nisam rodio kad je ovo napravljeno, kaže TheSikrt koji je radio iz auta našao na sjedalu pored. Radio, ali i nedostatak zadnjih vrata na Fići bili su ključni faktori zašto je taj auto na kraju zaradio ocjenu devet. 

Najvišu ocjenu desetku dobio je zlatni Fićo bez vrata. Auto za koji Filip Dejanović kaže da je upalio iz osmog pokušaja. 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?