Prvi 290 pregleda 21. ožujka 2019.

TheSikrt stigao do 400k: 'Presretan sam!'

filip.dejanovic.39/Instagram

Nekad samo san, a danas itekako stvarnost. Bravo Sikrt!

Sikrt, ali i mnogi njegovi kolege youtuberi, jučer su cijeli dan pratili rast broja korisnika na njegovom YouTube kanalu primjetivši kako mu jako malo nedostaje do velikih 400k pretplatnika. Pozivali su ljude da se pretplate i na kraju uspjeli u svojoj misiji. Jutros je Sikrt stigao do 400 tisuća! I mi smo presretni, možemo zamisliti kako je tek njemu...

 | Autor:

Zapravo, presretan je i on, a iako nema vremena za proslavu jer je već na snimanju, imao je malo vremena s nama podijeliti dojmove.

"Odlično se osjećam, znao sam da to mogu, ali čekao sam duhih 5 godina na to. Počele su pristizati i čestitke od fanova", otkrio je. The Sikrt se fanovima odmah zahvalio i putem Insta storija.

 | Autor: filip.dejanovic.39/Instagram filip.dejanovic.39/Instagram

Kakve su reakcije njegovih ukućana još ne zna, jer se od jutra nisu vidjeli. "Nisam još bio doma, a nitko me nije ni zvao. Leon je u školi pa možda još ni ne zna što se dogodilo", rekao je. A mi se nadamo kako Leon neće biti previše ljubomoran na svojeg starijeg brata!

The Sikrt ponosan na 400k subscribera

 | Autor:

 | Autor:

Poslao nam je i neke fotkice sa snimanja od danas, a za kraj ima super poruku za sve vas: "Nikad nemojte odustati, trudite se i radite za svoje snove i ostvarite ih, a kad netko drugi ne vjeruje u vas... Nije ni važno, važno je da vi vjerujete u sebe."

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve