Prvi 724 pregleda 09. studenoga 2019.

TheSikrt vs. Svenky: Prvi YouTube boksački meč u regiji

JoomBoos, Pixell, Canva

Pripremili smo vam nevjerojatan spektakl, dvoje domaćih youtubera navuklo je boksačke rukavice i krenulo u borbu. Pobijediti je mogao samo jedan pa evo tko je kući otišao sa zlatnim pojasom.

Po prvi put u povijesti dvoje youtubera u regiji je odmjerilo snage u boksačkom ringu. Rukavice su navukli JoomBoosovi youtuberi Svenky i The Sikrt. Obojica su imali jedan cilj - pobijediti!

Video pogledajte ovdje:

Trebali su se držati pravila boksa

 | Autor: JoomBoos, Pixell, Canva JoomBoos, Pixell, Canva

Odmah na početku meča dečkima je trener boksačkog kluba 'Colosseum' Utrine i sudac meča, Mario Žiger, objasnio pravila. 

"Znači - nema udaraca ispod pojasa, nema udaraca laktovima i  po leđima. Prihvaćaju se samo udarci od naprijed i to do pojasa."

Meč je bio težak, youtuberi su žestoko napadali i međusobno se udarali. S obzirom na to da je borba bila teška brzo su se umorili i u kutu savjetovali s pomoćnicima kako bi došli do što brže pobjede.

Tko je pobijedio?

 | Autor: JoomBoos, Pixell, Canva JoomBoos, Pixell, Canva

Nakon silnih udaraca meču je došao kraj i sudac je prema bodovima proglasio pobjednika. U vis je podigao ruku Svenkyja koji je kao nagradu dobio pojas.

Sven je održao kratak pobjednički govor i poručio fanovima:

"Ovo je za sve vas koji me gledate i pratite!"

 

Dečki su na kraju imali samo riječi hvale jedan za drugoga. Sven je rekao sljedeće:

"Moram priznati da je Sikrt opasan i dobar borac, nije ga bilo lako poraziti, ali mislio sam na sve one koji su mi nešto loše napravili i samo sam išao 'pam, pam'."

Sikrt je priznao da je napravio veliku pogrešku i samo je napadao. To ga je izmorilo i nije imao snage izvršiti cilj po koji je došao - a taj cilj bila je pobjeda.

U ringu će snage ponovno odmjeriti KSI i Logan Paul

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

199.4 pounds of America 🇺🇸 📱Download @DAZN_USA to watch the fight tomorrow night 💻

A post shared by Logan Paul (@loganpaul) on

I dok su Svenky i TheSikrt odmjerili snage u zagrebačkom ringu, u SAD-u se ponovno suočavaju dvoje youtuberskih rivala - KSI i Logan Paul. Nakon njihove prve borbe u Manchester areni, koja je završila neriješenim rezultatom, dvojica youtubera večeras u 23:00 sata ponovno se bore, ovoga puta u Los Angelesu.

Možda te zanima... Evo što trebate znati o meču KSI-ja i Logana Paula

Cijela YouTube scena je na nogama i nestrpljivo iščekuje meč dvojice snažnih protivnika. No pobijediti može samo jedan, a tko će to biti moći ćete pratiti u 8 sati ujutro po našem vremenu na kanalu DAZN.

Kakav će biti meč i tko će ovoga puta pobijediti pisat ćemo vam i ovdje na našem portalu, a usput možete glasati i u anketi i dati glas svom favoritu.

Možda te zanima... Što misliš, tko će pobijediti u meču? KSI ili Logan Paul?
Njihov prvi meč ostvario je nezamijećen uspjeh. Samo u Areni bodrilo ih je 20. 000 tisuća ljudi, a preko live streama 2 milijuna ljudi. Vjerujemo da će ovaj spektakl privući još veću publiku. Pratite nas jer ćete i ovdje već sutra moći pročitati tko je izvukao deblji kraj i pobijedio!

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?