Prvi 1455 pregleda 22. travnja 2019.

Throwback: Ovo su Kim i Kanye prije braka!

ultimatekimkwest/instagram

Kim i Kanye su u braku skoro pet godina, a Kim se prisjetila kako su njih dvoje izgledali prije nego su se vjenčali

Kim Kardashian je podijelila fotku na svom Instagramu i svijet podsjetila na to da je i ona nekad nosila traperite te da je Kanye očito oduvijek opsjednut sunčanim naočalama u zatvorenom prostoru, piše Her.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always had 👀 for him 😘

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Uz fotku je napisala: "Odavno sam 'bacila oči' na njega." Awwww, pa preslatko!

Ova je fotka iz 2011. godine, a njih dvoje vjenčali su se tri godine kasnije te danas imaju troje djece zajedno - Saint, Chicago i North. Također, na putu je još jedna beba.

Kim je nedavno snimila 73 pitanja s Vogueom, u kojem je otkrila mnoge tajne o svojoj obitelji, a u pozadini su cijelo vrijeme Kanye i njihovi klinci. Pogledaj:

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hahahah smiješni su xD