Prvi 406 pregleda 17. kolovoza 2021.

TikTokeri bi mogli u zatvor zbog COVID-19 partyja

BryceHall,BlakeGray/Instagram

Mjere vezane uz pandemiju korona virusa očito nisu za sve vrijedile jednako jer su Blake Gray i Bryce Hall u svojim vilama u Los Angelesu priređivali ogromne partyje, dok je ostatak svijeta morao biti u svojim kućama

Nakon što su, za vrijeme najgoreg perioda pandemije korona virusa, TikTokeri Bryce Hall i Blake Gray priređivali tulume u svojim vilama u Los Angelesu, sada bi zbog toga mogli završiti u zatvoru, piše PopBuzz.

Gradske vlasti Los Angelesa podnijele su kaznene prijave protiv ove dvojice TikTokera zbog ugrožavanja sigurnosti građana Los Angelesa jer su organizirali okupljanja u periodu kada su okupljanja bila izričito zabranjena.

Navodno je na tim partyjima prisustvovalo više stotina uzvanika koji su to sve redovito dokumentirali na svojim društvenim mrežama. Čelnik grada Los Angelesa, Mike Feuer, optužio je ovaj dvojac za “srozavanje kvalitete života u susjedstvu“.

Za ovakav se prekršaj najčešće dodjeljuje zatvorska kazna od godine dana i novčana kazna od maksimalno 2000 dolara, no malo je vjerojatno da će Bryce i Blake zaista završiti u zatvoru, ali će zato novčani dio sigurno morati podmiriti.

Baš nas zanima kako će se razviti ova situacija... Svakako ćemo vam javiti čim saznamo!

Tvoja reakcija?