Prvi JoomBoos Videostar Show 271 pregleda 10. ožujka 2021.

Tiktokerica ispričala: 'Taylor mi je sredila posao iz snova!'

jenni champion/instagram

U viralnom je TikTok videu ispričala kako je došla do pozicije na kojoj i dan danas radi

Taylor Swift jedna je od najpopularnijih i najuspješnijih mladih pjevačica u Americi trenutno. No, njoj je oduvijek više od same glazbe važna njezina veza s obožavateljima. Tako je nedavno jedna tiktokerica ispričala nevjerojatnu gestu koju je Taylor za nju učinila i njezin je TikTok video postao viralni hit. Jennifer Champion uključila se u TikTok trend u kojem tiktokeri govore o pozitivnim iskustvima s celebovima. Njezino iskustvo s Taylor bilo je takvo da joj ju je pjevačica ustvari preporučila na njezin posao iz snova.

@jennichampion

##stitch with @missbeifong never shared this story before ##taylorswift ##taylorswiftfan ###taylornation ##meetingcelebrities ##storytime

♬ original sound - Jenni Champion

"Zadnji put sam Taylor vidjela 2015. na njezinoj turneji. Imala sam nevjerojatnu sreću da sam je čak i upoznala i družila se s njom u backstageu nakon nastupa. Pričale smo, a ona me pitala što se trenutno događa u mom životu. U tom sam se periodu borila za poziciju na svom poslu iz snova pa me pitala može li mi ona nekako pomoći na putu da ga dobijem. Ja sam se našalila da bi mogla nazvati budućeg poslodavca i preporučiti me, s obzirom na to da je posao bio u glazbenoj industriji, a ja već dugo sama vodim website o njoj. Ona je ozbiljno pristala, uzeli su sve podatke i obećala je da će ih nazvati i preporučiti me za taj posao. Dva dana kasnije su me zvali iz te firme i dobila sam posao. Prvi dan na poslu prišao mi je poslodavac i rekao: 'Aha, ti si ona cura koju Taylor jako voli'! Wow... Sada radim na ovom poslu već više od pet godina i presretna sam, zahvaljujući njoj", ispričala je Jennifer. Taj njezin video trenutno ima oko 40 tisuća pregleda, a ona je u međuvremenu dobila i pokojeg novog pratitelja na TikToku. A ovakvi viralni uspjesi mogući su i u Hrvatskoj te cijeloj regiji, što dokazuju brojne zvijezde.

 | Autor: jenni champion/instagram jenni champion/instagram

Mirta Miler Mimiermakeup, Uki Q, Barbi Afrika i Sergej Pajić trenutno su najpopularniji TikTokeri u regiji, a osim toga, trenutno su i članovi žirija novog JoomBoos Videostar showa. U ovom talent showu JoomBoos traži tiktokerske zvijezde, a na tom putu će im pomoći i slavni žiri. Dosad se na show prijavilo više od 1,5 tisuća ljudi, a prijave traju još samo par dana. Do 12. ožujka u ponoć možete ih slati na stranicu: videostar.joomboos.hr te se uključiti u borbu za titulu TikTok zvijezde. Također, tu su i nagrade vrijedne čak 130.000 kuna te cool adidas tenisice za dvoje sretnika po izboru voditelja, JoomBoosovaca Petre Dimić i Luciana Plazibata. Prijavite se što prije i ispričajte i vi svoju viralnu TikTok priču!

 

Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna!

 | Autor:

Tvoja reakcija?