Prvi 214 pregleda 01. rujna 2023.

Til Čeh ima novi jesenski hit - poslušajte 'A bi, a bi'!

RAAY MUSIC

Slovenski slavuj Til Čeh ponovno nas oduševljava! Izbacio je novu pjesmu 'A bi, a bi' za koju vjerujemo da će postati novi hit ove jeseni.

Til Čeh od prošle je godine novo lice na slovenskoj glazbenoj sceni, a već zbraja milijune pregleda na svojim pjesmama. Ovaj slovenski dečko svakim novim hitom oduševi publiku svojom zabavnom glazbom, zaraznim melodijama i duhovitim tekstovima. Hitovi ‘Moja’ i 'Mam pa te mam' osvojili su srca brojne publike, a sad je za sve pripremio pravi jesenski hit koji nam neće izlaziti iz glave narednih mjeseci.

Nova pjesma ‘A bi, a bi’ izašla je na JoomBoos YouTubeu i možete je poslušati i pogledati spot.

POGLEDAJTE VIDEO:

 | Autor: neovisuals neovisuals

Nakon pjesme ‘Mam pa te mam’ u kojoj je Til jedini uspio osvojiti prekrasnu djevojku koja se doselila u njegovo pitoreskno selo, ovaj se pjevač u novoj pjesmi odlučio na korak dalje. Novi hit ‘A bi, a bi’ govori o idealnom danu kada dečko odluči zaprositi svoju dragu. No, Tilova prosidba nije prošla bajkovito kako ju je zamislio.

 | Autor: neovisuals neovisuals

U glazbenom spotu novog hita pogledajte što je sve pošlo po krivu ovom neodoljivom pjevaču tijekom prosidbe te je li uspio zaprositi voljenu curu unatoč preprekama koje su mu se našle na putu. Pjesmu slušajte i gledajte ekskluzivno na JoomBoos platformama.

 | Autor: neovisuals neovisuals

Za ovu zaraznu pjesmu zaslužan je Raay, a video je snimila ekipa Neo Visualsa. Prekrasne kadrove i zarazne taktove novog jesenskog hita pogledajte i poslušajte na JoomBoos YouTube kanalu!

Tvoja reakcija?