Prvi 335 pregleda 23. rujna 2020.

Tina Walme izazvala Juru na plesni izazov: 'Pa kaj je tebi?'

Pixsell

Serijal 'Zvijezde vrište' na YouTube kanalu 24sata došao je do jubilarne pedesete epizode. Nives Celzijus, Slavko Sobin, Lidija Bačić, Dalibor Petko, samo su neke od zvijezda koje su se vozile sa Šebaljem.

Čast da bude gost u jubilarnoj pedesetoj emisiji serijala 'Zvijezde vrište' pripala je atraktivnoj plesačici Valentini Walme. Uplesala je u kadar, a Juraj Šebalj je bio fasciniran jer je i sam krenuo u školu plesa, no kako kaže, odustao je na pola tečaja. Kao pravi gentleman, otvorio joj je vrata svoje jurilice i show je mogao početi.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Volim razbijati svoje strahove. Volim brzinu. Svega čega me je strah mi je super", priznala je Walme Šebalju prije nego što je on krenuo s vožnjom. Prije nego što je dodao gas, Valentina je Šebalju 'srušila' neke od predrasuda koje ljudi imaju o muškarcima u plesu.

Nakon kratkog razgovora, bilo je vrijeme da Šebalj pokaže svoje vještine. Ne pleše u dvorani kao Walme, ali autom je plesao po stazi. Driftao je, okretao auto pod ručnom i pokušao zadiviti svoju atraktivnu gošću kojoj osmijeh nije silazio sa lica. Walme je izbacila ruku kroz prozor i hvalila Šebaljeve vještine za volanom. Driftao je oko kamermana, čunjeva, okretao se pod ručnom.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Šebalj joj je dao nekoliko zanimljivih izazova u epizodi, no, da ne ostane sve na tome da samo Valentina obavlja izazove, talentirana plesačica izazvala je Šebalja. Pokazala mu je plesni pokret pod nazivom 'Pad smrti' i uplašila i zbunila Šebalja kada se uhvatila za njega i počela padati.

 | Autor: Pixsell Pixsell

"Kaj je tebi!? Pa dobro da sam te uhvatio", šokiran je bio Šebalj jer nije očekivao da će Valentinu mora zadržati na samo nekoliko centimetara od poda.

Cijelu epizodu serijala 'Zvijezde vrište' pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

 

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?