Prvi 1025 pregleda 20. veljače 2018.

Tko je ispustio goluba? Zbog prdca su morali prisilno sletjeti

Smrad
Dreamstime

Zamisli se u ovoj situaciji: ne možeš nikud otići jer si zarobljen u zraku, ne možeš otvoriti prozor, a netko se ponaša kao da je imao tri porcije graha s grah salatom za ručak i ne planira prestati. Ovo je priča kako je jedan prdac uzrokovao svađu i prisilno slijetanje aviona.

Na letu iz Dubaia u Amsterdam aviokompanije Transavia, nastala je svađa između dvojice muškaraca i poprilično nadutog pojedinca. Dvojica muškaraca tvrde da čovjek nije hio prestati prditi pa su se požalili osoblju koje nije napravilo ništa.

Kada ovo dvoje nije htjelo prestati dizati prašinu o Smradiću, u avionu je nastala svađa. Kapetan je morao upozoriti muškarce da se smire i optužio ih je da su preglasni i preagresivni.

Dvojica su čak počeli i prijetiti, pa je pilot odlučio da će prisilno sletjeti u Beču. Izbacili su ovu dvojicu s leta, dok je tihi smrdljivi krivac nastavio sa svojim putovanjem.

via GIPHY

Uz dvoje agresivnih muškaraca bile su izbačene i dvije žene koje su sjedile s njima. Nitko koga su izbacili nije bio uhićen jer nisu prekršili Austrijske zakone, ali im je zabranjeno u budućnosti putovati Transavijinim avionima. 

- Nismo imale ništa s tim. Udaljile smo se od svađe. Uopće ne poznajemo te ljude, samo smo se našle na krivom mjestu u krivo vrijeme - rekle su žene i dodale da je osoblje provociralo

-Naše osoblje mora osigurati da let bude siguran. Ako netko predstavlja prijetnju, osoblje mora intervenirati. Naši ljudi su tako istrenirani i dobro znaju gdje je granica - govore iz Transavie i nadodaju da stoje iza svog osoblja i pilota. 

Žene su odlučile tužiti Transaviu, a aviokompanija je prijavila slučaj policiji u Nizozemskoj. 

-Još uvijek pregovaramo sa ženama - govore iz Transavie. 

via GIPHY

Jedino bitno je da je naduti pojedinac mirno ostao širiti plinove ostatak leta, bez smetanja. 

Saznaj kakav si prijateljUkradi ovih 5 savjeta o zdravoj hrani od olimpijske prvakinje

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima
 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!  Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;) 
 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Avatar Sara_koja_hara

    Sara_koja_hara

    Hahahahahahahhahaha zvone zeznuo stvar 😂😂😂😂
  • leoni98

    hahahaha mrzim kad netko prdne i onda to skriva a sve smrdi!!