Prvi 3565 pregleda 21. studenoga 2019.

Tko je Kika, koja je tjednima bila u drami s Bakom Prase?

kikax3/instagram

Vjerojatno ste dosad već negdje naišli na neki od videa u kojima se Kika i Baka Prase prepiru i svađaju, a nakon cijele njihove drame i nakon što je Baka izbacio pjesmu u kojoj ju proziva, ona mu je odgovorila svojom glazbenom izvedbom koja je već danima u YouTube trendingu. No, tko je zapravo Kika, koja se tjednima svađa s Bakom Prase? Evo što trebate znati o ovoj youtuberici.

Ima 19 godina i 640 tisuća subscribera

K1KA, pravog imena Kristina Đukić, rođena je 25. srpnja 2000. godine u Srbiji, što znači da trenutno ima 19 godina. Poznata je kao gamerica i youtuberica, a trenutno na svom kanalu ima više od 640 tisuća subscribera.

YouTube kanal otvorila 2015.

Kika je YouTube kanal otvorila 2015. godine, a na YouTubeu se na početku zvala Kikax3. U početku je snimala samo gamerski sadržaj, a prvi video koji je objavila bio je video u kojem igra igru Mineplex.

Kritizirali su je jer ne snima redovito

Iako je vrlo brzo na kanalu skupila velik broj subscribera, isti ti ljudi su je kritizirali jer nije redovito objavljivala sadržaj, pa je mnoge i izgubila.

'Moja strana priče'

Nakon svih tih kritika snimila je video 'Moja strana priče' i pokušala objasniti zašto ne snima redovito.

"Prvi razlog što nisam snimala je taj što sam imala neke obiteljske probleme", započela je, a zatim dodala kako su svi ti problemi završili, zbog čega će ponovno redovitije izbacivati sadržaj.

U videu je spomenula i svoj stari kanal, na kojem je snimala s prijateljicom, a zatim se zahvalila svima koji su se subscribeali na njezin novi kanal i svima koji je podržavaju. 

GTA, CS:GO, Sims, MINEPLEX

Ovo su samo neke od igara koje Kika igra i o kojima je snimala videe, a neki kažu da je nekad bila i jedna od najboljih igračica CS:GO-a u Srbiji.

Sudjeluje na CS:GO natjecanjima

Osim što su je proglasili jednom od najboljih igračica ove igre u Srbiji, Kika redovito sudjeluje i na CS:GO natjecanjima i ostvaruje super rezultate. Također, iz godine u godinu dolazi u Zagreb na Reboot Infogamer, a bila je i ove godine.

S vremenom počela snimati i drugačiji sadržaj

Iako je mnogi znaju kao gamericu, Kika je s vremenom počela snimati i drugačiji, lifestyle sadržaj, vlogove i collabove s drugim youtuberima i svojom obitelji, a najpopularniji video na njezinom kanalu je onaj u kojem joj je mama spalila komad kose.

Često snima s mamom

Iako već dugo nisu zajedno snimile video, Kika je dosad snimila dosta videa sa svojom mamom. 

Osim što joj je u jednom videu spalila kosu, Kikina mama je u jednom videu objasnila kakav treba biti Kikin dečko, igrale su i 'whisper challenge', a mama je za video probala igrati i igrice.

U videima se skidala zbog izazova

Nakon što se odmaknula od gaming tematike, počela je snimati videe koje mnogi nisu odobravali. Recimo, snimila je nekoliko videa u kojima skida hlače zbog izazova. 

Prozvala je Baku Prase i pokrenula lavinu

Kika je prije mjesec dana izbacila video s naslovom 'Fuj', u kojem je prozvala neke youtubere s regionalne scene koji, prema njezinom mišljenju, "nisu dobar utjecaj" na djecu i mlade pratitelje. Među njima je bio i Baka Prase.

Kasnije je, tijekom gostovanja u televizijskoj emisiji 'Jutro', izjavila sljedeće:

"Odlučila sam snimiti taj video kako bih pokazala da ne podržavam drame, jer se u videima povezanima s dramom na YouTubeu događa najviše vulgarnosti i nasilja", objasnila je Kristina razlog snimanja svog prvog videa povezanog s Bakom.

Možda te zanima... Timeline drame 'Baka vs K1KA': Je li joj došao kraj?

U tom je intervjuu izjavila kako ona nije u svađi s Bakom, već je samo iznijela svoje mišljenje.

"Problem je nastao nakon videa u kojem sam ja iznijela svoje mišljenje o njemu. Ja, zapravo, nisam u svađi. On je možda u svađi sa mnom, a ja sam samo rekla svoje mišljenje", nastavila je Kristina. "Ja bih čak bila okej s time da je on meni na taj video odgovorio argumentima, ali on je odgovorio uvredama. On je time zapravo pokrenuo to vršnjačko nasilje, na meni, jer ja sam nakon toga počela dobivati negativne komentare", dodala je.

Zašto Kika nosi periku?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vidimo se na @balkantubefest 😘

Objavu dijeli Kika (@kikax3)

Iako joj je prirodna kosa smeđa, Kika već dugo nosi plave perike, a u nekom se trenutku, tijekom cijele ove drame, internetom počela širiti lažna vijest o tome kako Kika boluje od raka te je zbog toga ćelava i nosi perike. No, to nije istina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yes, I’m a girl, and yes I’ll destroy you in #CSGO. Photo: @matejajovanovic . #TeamTrending

Objavu dijeli Kika (@kikax3)

Činjenicu da Kika nosi periku nije znao nitko dok Baka o tome nije progovorio u jednom svom 'drama' videu, ali ona nikad nije otkrila pravi razlog tome. Jedino je potvrdila kako nema rak i kako to nije razlog njenog nošenja perike.

Unatoč tome što ona nije htjela govoriti o tome niti otkriti pravi razlog zbog kojeg nosi periku, otkrila je kako joj je još uvijek teško kad govori o tome.

Kraj drame

Iako je u intervjuu za Blic 21. listopada izjavila kako je njezin video 'Kraj drame' zaista kraj drame s Bakom Prase te mu više ni na koji način ne želi odgovarati, to ipak nije bilo tako...

"Što se mene tiče, ja sam odavno završila (dramu), kad sam snimila video 'Kraj drame'. Tako da, od mene više nećete ništa čuti", rekla je, a onda je prije par dana snimila pjesmu 'Penjem se na tron', koja je, zapravo, svojevrstan odgovor na Bakinu pjesmu 'Jel te nije blam'.

Danima u trendingu

Njezina pjesma 'Penjem se na tron' već je danima na 1. mjestu YT trendinga, a iako u njoj ni jednom nije izravno prozvala Baku Prase, očito je da je pjesma, između ostaloga, posvećena i njemu i cijeloj drami između njih dvoje.

A možda, samo možda - ova drama je ovom pjesmom konačno gotova. Držimo fige. Širimo malo ljubav, a ne hejt.

 

Posjeti našu stranicu #samojedna, koju vodimo u sklopu naše cjelogodišnje antibullying kampanje!

 | Autor:

Tvoja reakcija?