Prvi 536 pregleda 08. svibnja 2018.

Top 3 najsmješnija videa na Joomboos-u!

U posljednjih nekoliko godina JoomBoos izbacuje za tebe hrpu zabavnih videa i nasmijavanje naših followera nam je jedan od prvotnih ciljeva prilikom kreiranja novih sadržaja.

Ovoga puta smo odlučili malo ući u arhivu svih objavljenih skečeva te izdvojiti top 3 koja su nas najviše nasmijala. Ako neka od ovih videa još nisi pogledao, sada je pravo vrijeme za to.

1. Magic Leon, Parodija na Videostar.

Kada je prva sezona VideoStara još bila u planu, a Magic Leon jedan od prvih YouTubera u JoomBoosu, Leon je snimio poziv mladim YouTuberima da se odvaže te prijave na Videostar i možda postanu dio JoomBoosa. Kroz parodiju u trajanju od 3 min nabrojao je sve vrste videa i vlogova koje potencijalni natjecatelji mogu slati žele li postati nova YouTube zvijezda.

Leon nas je svojim glumačkim talentom stvarno zabavio i nasmijao.

2. Prank´d, Tučnjava na setu istog sna.

Ovaj serijal našeg LayZ-a zabavlja gledatelje od samog početka prikazivanja čemu svjedoče i pregledi koji prelaze više stotina tisuća. Jedan od najgledanijih je upravo ova epizoda sa seta snimanja druge sezone serije Isti san gdje su ostali YouTuberi JoomBoosa svjedočili insceniranoj tučnjavi između kamermana i LayZ-a koji je odbijao odglumiti scenu ljubljenja s Nikom Pavičić. Prank je više nego uspio s obzirom da su svi prisutni na setu nasjeli.

3. Tony i Marino, Vrste smijeha.

Kažu da je smijeh zarazan, a ovaj video je najbolji primjer za to. Dečki su nam kroz nekoliko skečeva prikazali na koje se sve načine ljudi mogu smijati. Sigurni smo da će se svatko od nas prepoznati u nekom od ovih tipova. Ukoliko se želite pošteno nasmijati na nečiji smijeh, što prije pogledajte video.

U komentare nam napiši koji je tebi najsmješniji video na JoomBoosu !

 | Autor:

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja.

Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra.

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone.

Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi.

U magazinu možeš dobiti super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi i Nescafe 3u1.

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve