Prvi The Outsiders 231 pregleda 10. srpnja 2022.

Top sukobi Nine i Elene u hit teen seriji 'The Outsiders'

youtube

JoomBoosova serija 'The Outsiders' već je i prije prikazivanja bila pravi hit, a sada su vani već četiri epizode i jedan od glavnih dijelova radnje koji intrigiraju najveći broj gledatelja je sukob glavne negativke i glavne pozitivke u seriji

S jedne strane je Nina, s druge strane je Elena. Nina je školska 'mean girl', ona zna sve o svakome u školi i smatra da ima pravo uvrijediti bilo koga bez da netko drugi ima pravo uvrijediti nju. Elena je, s druge strane, prava 'cura iz susjedstva', dobra je učenica, prema svima se odnosi s poštovanjem i ne podnosi nepravdu te je jako vjerna svojoj maloj skupini prijatelja.

Naravno da se između njih dvije tijekom cijele serije događaju razni sukobi, koji će na kraju dovesti, odmah da vam priznamo, do neočekivana obrata... Ali o tome malo kasnije. Za početak smo se prisjetili najboljih 'drama trenutaka' između Nine i Elene u ove četiri epizode dosad objavljene. Uživajte! I prisjetite ih se svih u epizodama ako ste ih slučajno propustili, gledajte ih na našem YouTubeu.

Kad je Nina pokušala 'oblatiti' Elenu na satu

 | Autor: youtube youtube

Već prvi dan kad je novi dečko u gradu, Noah, došao u novu školu, glavna mean girl Nina odlučila je pred njime oblatiti Elenu na satu. Profesorica je Elenu pozvala pred ploču da predstavi svoj rad na kojem je radila tijekom praznika, dok se u to vrijeme Nina okrenula prema Noahu i rekla mu: 'Ova cura je - fuj, užasna'... On baš i nije odreagirao na njezinu provokaciju.

POGLEDAJTE CIJELU EPIZODU:

Kad ju je napala u toaletu...

 | Autor: youtube youtube

Bez puno riječi... Već na samom početku druge epizode The Outsidera Nina je zapriječila put Eleni dok je ova htjela izaći iz WC-a. Elena joj nije ostala dužna pa ju je samo dramatično pogledala, poprskala je vodom i ležerno otišla. Go girl!

Nina je sramotila Elenu pred svojim društvom na igralištu

 | Autor: youtube youtube

U istoj epizodi Nina se rugala Eleni dok je ova bila u kazni te ju je 'sprdala' pred svojim curama na igralištu. I to nije bilo nimalo lijepo za gledati... I pritom je sve to snimala za TikTok, naravno!

POGLEDAJTE CIJELU EPIZODU:

Tračanje u knjižnici...

 | Autor: youtube youtube

I za kraj ćemo izdvojiti 'sukob' koji to ustvari i nije iz zadnje objavljene epizode... Kad je Elena tračala Ninu u knjižnici, a nije znala da ova sve sluša iza polica s knjigama.

'Elena oduvijek želi biti popularna, to se vidi... Tu se pravi da je netko i nešto, a sad odjednom ima milijun pregleda na TikToku i sve joj ide po planu', priča Nina u epizodi dok se obraća svojim frendicama. Pritom misle na video koji su Elena i njezino društvo, The Outsideri, snimili i objavili na TikTok i u kojem su se 'osvetili' Eleni za njezino ruganje s Ninom na igralištu. I taj video je postao viralan...

Ali da vam ne otkrivamo previše, najbolje da sami pogledate epizodu... Dok čekate petu, koja izlazi sljedećeg četvrtka na JoomBoos YouTubeu!

POGLEDAJTE CIJELU EPIZODU:

Tvoja reakcija?