Prvi 484 pregleda 03. kolovoza 2021.

Trailer za petu sezonu serije 'La Casa De Papel' je vani

screenshot/youtube

Omiljeni lopovi iz Netflixove serije 'La Casa De Papel' ponovno se vraćaju u novoj, petoj, sezoni koja je ujedno i posljednja

Avanture najpopularnije grupe lopova iz serije La Casa de Papel nastavljaju se i ove godine u petoj sezoni koja će ujedno biti i posljednja. A za prvih pet epizoda ove sezone Netflix je objavio i službeni trailer, piše Collider.

Mračnu i napetu atmosferu trailera postavlja Tokyo, koja govori: “Zaključana na sto sati, zarobljena i uskoro ću biti ubijena. Izgubila sam i najboljeg prijatelja, imam osjećaj kao da je prošlo već sto godina."

POGLEDAJTE TRAILER:

Finalna pljačka će se odviti u Centralnoj banci Španjolske, gdje će se lopovi morati suočiti s vojskom koja je poslana da ih likvidira. Ono što ovu situaciju čini još gorom je to što je Alicia Sierra zatočila Profesora pa je grupa ostala bez svog vođe i svoje glavne potpore... Kako će se iz ovoga izvući? Što ih sve čeka? Tko će preživjeti? Saznat ćemo uskoro. Znamo točno i kada.

Peta sezona bit će podijeljena u dva dijela. Prvih pet epizoda će na Netflixu biti dostupne od 3. rujna ove godine, a preostalih pet od 3. prosinca. Tko se još osim nas veseli novoj sezoni?

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

Tvoja reakcija?