Prvi RAP CAMP 1040 pregleda 08. listopada 2019.

Travis u pjesmi opisao prekid s Kylie: Nije mu vjerovala?

travisscott/Instagram

Mnogo je emocija u ovoj pjesmi i mnogi misle da savršeno oslikava njihov odnos i objašnjava razloge njihova prekida.

Prošlo je tek tjedan dana od prekida Kylie Jenner i Travisa Scotta, a pitanja je iz dana u dan sve više. Zašto su prekinuli? Je li sve samo PR? Hoće li se pomiriti?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I brought the snow 2 da desert 🌵

Objavu dijeli flame (@travisscott)

I dok neki fanovi misle kako uopće nisu prekinuli, već se radi samo o PR potezu zbog promocije njegova novog albuma, neki su uvjereni da je on nju varao, pa su zato prekinuli.

Nova pjesma koja je podigla prašinu

Pisalo se i o tome kako se Kylie, nakon prekida, družila sa svojim bivšima, Jadenom Smithom i Tygom, ali, mora postojati bolje objašnjenje cijele ove priče. A to objašnjenje je možda upravo nova Travisova pjesma Highest In The Room koju je nedavno izbacio.

Ova pjesma, vjeruju mnogi, savršeno oslikava probleme koje su Kylie i Travis imali i vezi i zbog kojih su, na kraju, možda i prekinuli. Ovo su najzanimljiviji dijelovi.

I got room in my fumes (Yeah)
She fill my mind up with ideas

Mnogi ovdje vide Travisovo priznanje o tome koliko ga je Kylie inspirirala da sanja i ostvaruje svoje snove. Nakon što su prohodali, Travis je osnovao vlastitu produkcijsku kuću Cactus Jack Records, ostvario suradnju s Nikeom i izbacio vlastitu liniju odjeće ASTROWORLD. 

She saw my eyes, she know I'm gone (Ah)
I see some things that you might fear
I’m doin' a show, I'll be back soon (Soon)
That ain't what she wanna hear (Nah)

Nakon što je Travis otkazao koncert u Buffalou i rekao kako je tako odlučio zato što se ne osjeća dobro, kasnije su procurili detalji tog otkazivanja. Naime, navodno je otkazao koncert jer ga je Kylie optužila za prevaru pa je odlučio ostati doma i riješiti neugodnu situaciju u miru. Navodno su njegovi koncerti i stalne turneje teško padali Kylie. Kad su bili zajedno, bilo im je divno, ali kad ga nije bilo, Kylie mu je teško vjerovala i nije se mogla nositi s time, izjavio je izvor blizak paru u to vrijeme.

Now I got her in my room (Ah)
Legs wrapped around my beard
Got the fastest car, it zoom (Skrrt)
Hope we make it outta here (Ah)
When I'm with you, I feel alive
You say you love me, don't you lie (Yeah)
Won't cross my heart, don't wanna die
Keep the pistol on my side (Yeah)

U ovom dijelu pjesme Travis se potpuno predaje i priznaje sve što osjeća prema Kylie, ali također govori o tome kako mora biti sto posto siguran je li njezina ljubav iskrena kako bi joj se predao. Zatim govori kako ne želi da mu slomi srce i kako se uz nju osjeća ranjivo...

A sad nas zanimaju i ostale nove pjesme...

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?