Prvi 5404 pregleda 26. lipnja 2022.

Trenerica tvrdi: Fitness rutina Kardashianki nije baš dobra

kim kardashian, khloe kardashian/Instagram/canva

Sestre Kardashian poznate su po tome da prilično brinu o svom fizičkom izgledu, a jedan dio tog procesa je intenzivna fitness rutina. No, čini se da u toj rutini ima priličan broj pogrešaka

Fitness trenerica Sophia Nicole na svom je TikToku objavila svoju šokiranu reakciju na scenu iz reality emisije The Kardashians u kojoj je prikazan dio fitness rutine sestara Kim i Khloe Kardashian. Naime, bez obzira na to što naporno treniraju godinama i imaju profesionalnog trenera, čini se da mnoge vježbe ne izvode pravilno. 

@sophianikki I’m sorry WHAT #fitnesscoach #kardashianworkout #personaltrainer ♬ original sound - Sophia Nichole

Kako piše YourTango, Sophie je kasnije, u idućem videu, objasnila kako u njihovim vježbama očito nedostaje mišićne kontrole, a to se najbolje može vidjeti kod Khloe i bočnog spuštanja koje je izvodila. U ovoj vježbi Khloe je, umjesto određenih mišića, koristila snagu cijelog tijela uključujući i noge, što nije ispravno.

Također, Kim je neke vježbe radila prebrzo, a neke je radila do pola što znači da nije iskoristila svoj puni raspon pokreta.

@sophianikki Reply to @pepp3rglow #greenscreenvideo we love a sister workout but here are just a few tips #kardashians #kardashianworkout #fitnesstips #femalecoach ♬ Music For a Sushi Restaurant - Harry Styles

"Kim bi zaista trebala usporiti i malo spustiti ramena. Pun raspon pokreta je zaista važan", rekla je Sophia.

Nakon ovih videa, Sophia je pomislila kako bi mnogi njene TikTokove shvatili kao napad na Kardashianke pa je naglasila kako joj to zaista nije cilj već samo želi da i druge osobe koje ih prate ne rade istu stvar kao one jer bi vrlo lako moglo doći do neželjenih ozljeda.

"Znam da ove žene rade milijun stvari na dan, ali mislim da bi, sa svim resursima koje posjeduju, mogle unajmiti trenera koji im može reći da uspore", poručila je Nicole.

Naravno, neki obožavatelji Kardashianki su ovo svejedno shvatili kao napad, no drugi su ipak rekli kako djevojke sigurno vježbaju na drugačiji način kada oko njih nema kamera te da je ovo sigurno bio samo kratki prikaz njihove rutine za emisiju. 

 

Pogledajte drugu epizodu Outsidera!

Tvoja reakcija?