Prvi 1030 pregleda 08. srpnja 2019.

Trenutno na repeatu slušamo ovu stvar

Markiz/Youtube

Bend Markiz izbacio je novi singl 'Ti' i ljudima se jako sviđa.

Zagrebački rock bend Markiz predstavio je novi singl 'Ti'. Pjesma je divna i plesna, a njen zvuk nas, i kad je slušamo doma, virtualno vodi na plesni podij.

U svojim pjesmama Markiz miješa rock s drugim žanrovima. Njihova nova pjesma oduševila je publiku svojim zaraznim stihovima i glazbom.

 | Autor: Markiz/Youtube Markiz/Youtube

Bend čine vokal Ines Mlinarić, na gitari su Andrej Babić i Igor Vranješ, bas Neven Jurić, bubnjevi Luka Putica i Marko Tomljanović. Pjesmu 'Ti' producirao je Ivan Božanić, a tekst potpisuje upravo gitarist Andrej koji je ujedno i režirao nevjerojatni spot. Evo što nam je rekao o njegovom nastajanju: "Spot smo u potpunosti napravili sami, bez vanjskih suradnika. Bili smo u dilemi kako će ljudi reagirati, ali zasada su reakcije pozitivne."  

 | Autor: MARKIZ/Facebook MARKIZ/Facebook

Do sad su izdali tri studijska albuma, a čak četiri puta su bili nominirani za nagradu 'Porin'.

 | Autor: Markiz/Youtube Markiz/Youtube

Ova pjesma je samo još jedan dokaz koliko bend mukotrpno radi i svojim pjesmama zauzima domaće top liste. Ni ne sumnjamo da će 'Ti' ubrzo biti na repeatu i mnogih od vas.

Poslušajte pjesmu jer ćete se sigurno oduševiti, mi jesmo.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    wow baš je supeer