Prvi 644 pregleda 20. veljače 2019.

Tristan prevario Khloe s Kylieinom frendicom

kardashjenner5/Instagram

Ovaj put nije mogla preći preko nevjere

Obitelj Kardashian-Jenner potresla je nova afera. Najstarija Kardashianka Khloe prekinula je sa dečkom i ocem svoje kćeri True, Tristanom Thompsonom, zbog njegove nevjere. Kako piše Elle Tristan ju je prevario, ni manje ni više nego s najboljom prijateljicom Kylie Jenner, Jordyn Woods.

Ovo mu nije prva prevara, no sve dosad mu je oprostila iako ju je varao čak kad je bila trudna, no drugi put čini se nije mogla preći preko ovoga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I'm soo blessed 🙏🏾🙏🏾 Happy thanksgiving from my family to yours #GiveThanks #blessed

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13) on

Tristan i Jordyn viđeni su zajedno na njegovom partyiju kako sjede na kauču i flertaju. Khloe je ostala u šoku jer nije mogla vjerovati da bi je mogao izdati netko toliko blizak obitelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sweet🍒

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

Ovaj skandal duboko je potresao Kylie Jenner koja je vjerovala frendici Jordyn, a vjerojatno više uopće nisu frendice... Razumljivo.

Što vi mislite o ovome? Je li Khloe napokon dobro postupila ostavivši varalicu?

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    omg:O