Prvi 1907 pregleda 01. srpnja 2019.

U dramama je: Baki Prase su izbrisali i novi profil

screenshot / youtube

Nakon što su mu izbrisali prvi, orginalni profil (i one koje je imao sastrane), sada su mu hakirali i drugi. A taman je skupio veći broj pratitelja.

Youtuber Baka Prase proživljaba pravu dramu. Nakon što mu je izbrisan orginalni Instagram profil, Baka ih je napravio nekoliko koje su sad također ugasili.

Zadnji profil Baka Vepar skupio je u kratkom vremenu više od 100.000 pratitelja, no i njega su mu sad izbrisali. Na to je Baka snimio reakciju i poručio hejterima da ga ne mogu slomiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Postoji nekoliko teorija zašto mu je ugašen profil, odnosno profili, a ovo su četiri najvjerojatnije.

1. Profil mu je ugašen zbog ograničenja?

Jedan fan ima teoriju kako mu je drugi profil ugašen zbog Instagram algoritma. Baka je u manje od 24 sata skupio rekordan broj pratitelja, uz pomoć svojih kolega youtubera koji su ga podržali. Cuki misli da ih Instagram nije prepoznao kao prave pratitelje, već kao botove i kupljene pratitelje, pa mu je zbog toga Instagram sam obrisao profil. Hmm...

 | Autor: Baka Prase/YouTube Baka Prase/YouTube 2. Ugašen je zbog Bakinih psovki?

Druga teorija je malo drugačija. Naime, poznato je da Baka često ne bira riječi kad snima videe na Instagramu i YouTubeu, posebno kad se razljuti. Psovanje je na Instagramu strogo zabranjeno, pa su mu možda profil ugasili zbog nekih neprimjerenih izraza koje je često koristio, smatraju neki fanovi.

 | Autor: Baka Prase/YouTube Baka Prase/YouTube

3. Baka Prase je sam izbrisao profile?

Predzadnja teorija je da si je youtuber sam izbrisao profile kako bi dobio veću pažnju, a time i veću popularnost. Ajoj... 

 | Autor: Baka Prase/YouTube Baka Prase/YouTube

 4. Ljubomora je razlog? To je Bakina teorija

Bakina teorija je, pak, da su mu profil hakirali i izbrisali ljubomorni ljudi. Nedavno je kupio auto i nosi sat marke Rolex, pa misli da je to potaknulo ljude da ga hakiraju. Hmm, okej.

 | Autor: ___baka.prase.fp_/Instagram ___baka.prase.fp_/Instagram

Iako trenutno proživljava teške dane, vjerujemo da ga njegovi unuci neće iznevjeriti. Pomoći će mu ponovno skupiti pratitelje, a sada samo još treba otkriti tko (ili što) zapravo stoji iza hakiranja i brisanja profila. 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • varta

    Bako drž se uz tebe sam 💪💪
  • Avatar kristina_

    kristina_

    Točno je da su profili hakirani