Prvi 534 pregleda 20. prosinca 2020.

Sergej Pajić: 'Pripremamo vam spektakl u finalu Rap Campa'

Nebojsa Visanovic

Jedna od najvećih mladih zvijezda na Balkanu, pjevač, tiktoker, youtuber i influencer Sergej Pajić, gostuje na super finalu JoomBoosova Rap Camp talent showa. Finale pratite danas od 19 sati na JoomBoos YouTubeu.

Sergej nam je priznao kako je jako nabrijan prije virtualnog finalnog eventa i kako je pomno pratio sve epizode Rap Campa ove godine.

"Naravno da sam pratio sve epizode showa ove sezone. Pa i bio sam u mnogima od njih. I ne želim puno otkrivati unaprijed, ali mogu vam samo reći da vam pripremamo pravi spektakl za kraj", kaže Sergej, čije su pjesme na YouTubeu dosad skupile više od 30 milijuna pregleda.

 | Autor: Nebojsa Visanovic Nebojsa Visanovic

'Uspavanka', 'Ja te znam' i 'Gagarin', samo su neki od njegovih hitova koje ljudi iznova preslušavaju na YouTubeu, a u jednom od spotova pojavila se i njegova djevojka, najpoznatija balkanska tiktokerica Uki Q. Nakon toga, mnogi obožavatelji nadali su se da će njih dvoje i zapjevati zajedno, a Sergej nam je sad otkrio postoji li uopće ta mogućnost.

Poslušajte pjesmu:

"Kad biste pitali Uki, ona bi vam vrlo vjerojatno rekla da ne postoji. No, ja ću vam samo reći da početkom sljedeće godine izlazi moja nova pjesma i da će ista biti pravi pozitivan šok i iznenađenje...", rekao je.

Sergej nam je priznao da mu tijekom korone najviše od svega nedostaju live nastupi i kontakt s publikom i jedva čeka da se sve smiri pa da opet krene pjevati po koncertima.

"Užasno mi to nedostaje, nadam se da će uskoro situacija biti bolja", kaže. Iz svega ovoga malo ga je izvuklo i sudjelovanje u Rap Camp showu, a nastup na superfinalu bit će šlag na torti ove zanimljive suradnje.

 | Autor: Tomislav Miletic/Pixsell Tomislav Miletic/Pixsell Sergeja, ali i brojne druge glazbene goste iznenađenja, možete slušati danas od 19:00 sati samo na JoomBoos YouTube kanalu. Nastupit će i finalisti, Karlo Kreš, Lovre Crvelin i Borna Čimbur, svoj hit 'Zvijezde' izvest će Zembo Latifa i mentor Hiljson, a osim njih, nastupit će i poznati sinjski hip-hoper Grše.

Pobjednik, kojega je odabrala publika svojim glasovima, bit će proglašen oko 20 sati, a najbolji od najboljih osvaja nagrade vrijedne čak 150.000 kuna. Nagrada za pobjednika uključuje 30.000 kuna na KEKS Pay kartici – KEKSICI te snimanje albuma i spotova u profesionalnoj glazbenoj i video produkciji 24sata. Tko će slaviti, doznat ćemo vrlo skoro.

 | Autor:

Ova sezona JoomBoos Rap Campa na YouTubeu, Facebooku i TikToku ukupno je pregledana više od 3,5 milijuna puta.

Tvoja reakcija?