Prvi KORONA VIRUS 1223 pregleda 29. ožujka 2020.

U Hrvatskoj 56 novooboljelih, umro i šesti zaraženi

Goran Stanzl/Pixsell

Stožer civilne zaštite na redovitoj press konferenciji iznio je najnovije podatke vezane uz epidemiju korona virusa u Hrvatskoj.

"U Hrvatskoj je od jučer u 15 sati novooboljelih 56, što je 713 sveukupno. Napravili smo 5.900 testiranja. Preminulo je sveukupno šest ljudi od virusa Covid-19. Tijekom jutra umro je bolesnik u KB Dubrava, bio je 1936. godište. Bio je teški bolesnik sa stanjem po moždanom udaru, a stanje se kompliciralo zarazom. Na respiratoru je 26, a otpušteno je 52 ljudi. Sadašnje zadovoljavajuće stanje rezultat je zajedničkih napora svih nas. Vjerujem da ćemo, ako ustrajemo u borbi s epidemijom, na kraju i pobijediti", rekao je ministar Vili Beroš na redovitoj konferenciji za medij Stožera civilne zaštite koja je počela u 14:00 sati, javlja 24sata.

PRATITE UŽIVO OVDJE:

Ministar Beroš je dodao kako je saniran dimnjak u Petrovoj bolnici, koja je stradala u potresu prošle nedjelje, a rodilište je premješteno u novu zgradu bolnice. Nedonoščad, koja je nakon potresa odvezena u KB Dubravu, sada je premještena u Petrovu bolnicu te smještena u adekvatan prostor, piše 24sata.

Obraćanje stožera i najnovije podatke o epidemiji korona virusa u Hrvatskoj iz minute u minutu pratite na YouTube kanalu i portalu 24sata.

Tvoja reakcija?