Prvi 691 pregleda 27. listopada 2022.

U kostimu Indiane Jonesa prolaznike pitao gdje je klitoris

screenshot/youtube/canva

JoomBoosov influencer Perica odlučio se baciti u potragu života i napokon otkriti gdje se nalazi najmisterioznija točka na svijetu - G točka. U tome su mu pomogli (koliko god su mogli) prolaznici na glavnom zagrebačkom trgu

Jedno od najmisterioznijih 'mjesta' na svijetu koje su samo rijetki uspjeli pronaći je famozna G točka, odnosno klitoris.

To zna i naš influencer Petar Zrinski, Perica koji se odlučio baciti u pravu potragu i, na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, pitati prolaznike znaju li oni gdje se nalazi G-točka.

"Ne znam. Ja za to nikad nisam čula. Zaista ne znam", rekla mu je jedna gospođa i brže, bolje nastavila svojim putem. Sličan odgovor dobio je i od jednog dečka koji ga je čak upitao što je to pa mu rekao da mu javi ako ju ikada pronađe.

Perica je na trgu uspio pronaći i jednog stranca koji mu je samo 'odbrusio' da ju pronađe sam.

 | Autor:

Jednim turistima se toliko svidio Peričin outfit da su mu morali prići i pohvaliti ga. "Jako si cool, odakle dolaziš?" upitao ga je jedan od turista pa mu je Perica rekao da dolazi iz Bistre i upitao ga zna li on gdje je klitoris i objasnio kako ga još nikada nije uspio pronaći.

"Ja sam ga pronašao", s ponosom je rekao drugi turist, a zadivljeni Perica se nije mogao suzdržati, a da mu ne postavi pitanje kakav je osjećaj pronaći ga. "Osjećaj je kao da nije s ovog planeta", rekao mu je. 

 | Autor:

No, čini se da ovaj odgovor Perici nije bio dovoljan pa je nastavio tragati i dalje. Drugi prolaznici mu baš i nisu bili od pomoći pa je već počeo gubiti nadu i mislio je da G točku nikada neće pronaći.

No, jedan prolaznik mu je priskočio u pomoć i dao zaista zanimljivo objašnjenje.

 | Autor:

Što mu je, o G točki ispričao ovaj prolaznik, kako su reagirali drugi prolaznici kada im je Perica postavio ovo pitanje i je li, na kraju Perica bio zadovoljan svime što je saznao, pogledajte u novom videu na JoomBoos YouTube kanalu

 

KUPITE NOVI JOOMBOOS MAGAZIN NA KIOSCIMA TISKA I OSVOJITE KAPU ILI ČARAPE!

 | Autor:

Tvoja reakcija?