Prvi 238 pregleda 21. srpnja 2020.

Pogledajte spot nove Joletove pjesme 'Fali meni ona'!

Pjesmu „Fali meni ona“, miljenik publike - Joško Čagalj Jole, predstavio je na ovogodišnjem jubilarnom 60. Splitskom festivalu

Bez obzira na trenutnu situaciju koja je zadesila čitav svijet, "treba biti pozitivan i odgovoran, ali i nastaviti stvarati“, rekao je Joško Čagalj Jole, koji je nedavno snimio spot za pjesmu „Fali meni ona“, Pjesmu potpisuje Pero Kozomara, za tekst zaslužna Sanja Tafra, dok aranžman potpisuje Leo Škaro.

Ovdje pogledajte spot i poslušajte pjesmu:

Ova ljetna pjesma, koja poziva sve na ples, Jolu je oduševila na prvo slušanje, a za potrebe snimanja video spota, poslužila je prekrasna dalmatinska kuća u talijanskom stilu. Atmosfera i ambijent koji podsjećaju na Toscanu te kadrovi prekrasne prirode, savršeno zaokružuju ideju i same stihove ove ljubavne pjesme.

 | Autor:

Pomalo šaljiva radnja spota u kojoj se Jole između ostalog, našao i u ulozi dostavljača, batlera, vrtlara, čistača bazena i supruga, odlično prikazuje njegovu svestranost i uvijek spremnost na suradnju, a sve to naravno uz obilje smijeha i dobre zabave. Pjesma govori o nedostajanju one posebne žene i o srcu čovjeka koje je izgubljeno kada upravo ta posebna osoba, nije pored njega. Jole kroz svih pet uloga pokušava osvojiti srce prekrasne plavuše.

 | Autor:

Jole ovu pjesmu poklanja svima kojima netko poseban „fali“ jer upravo kroz ovu pjesmu svi zaljubljeni mogu nekome do koga im je stalo, poručiti ili pokazati ljubav:

"Ljubav nas sve pokreće i dok je tako, ja sam sretan. Važno je i prekrasno naći osobu koja ti može faliti jer tad znaš da voliš, jednostavno znaš da si čovjek!“

Upravo sa stihovima ove pjesme, može se poistovjetiti svatko tko je zaljubljen jer ipak je kako kažu, taj osjećaj jedan od najljepših na svijetu, a koga je divna plavuša na kraju odabrala, obavezno pogledajte u novom spotu.

Tvoja reakcija?