Prvi 4762 pregleda 13. travnja 2021.

U novom JoomBoos magazinu pronađite album Filipa i Zage

zaga_mua/Instagram

Zaga i Filip već su godinama odabir broj jedan na YouTubeu za brojne obitelji s malom djecom, a otkako im je stigao Nikola kao pojačanje, djeca ih još više obožavaju.

Youtuberi Filip i Zaga na YouTubeu imaju više od milijun pratitelja, a najpopularnije su regionalne javne ličnosti ako pitate većinu djece diljem Hrvatske, BiH, Srbije. Svaki njihov video skuplja i do 10 milijuna pregleda, a osim snimanja, njih dvoje razvijaju svoj brend i u drugim kreativnim smjerovima. Tako su nedavno izbacili i album za sličice s posebnim mega posterima, a njihov album sada ekskluzivno možete pronaći kao dar uz novi broj JoomBoos Videostar magazina. Filip Bijelić i Zaga Nikić inače su iz Banje Luke koji, a na YouTubeu vode kanal 'Zaga & Fili' gdje svaki dan objavljuju priloge za djecu, otvaraju razno razne igračke i snimaju sa svojim 8-mjesečnim sinom Nikolom. Zaga je ispričala kako joj je rođenje sina definitivno najljepši trenutak u životu.

 | Autor:

"Naša avanturica odlučila je doći ranije i obradovati nas. Vjerojatno je bio nestrpljiv da upozna ekipu. Sve je prošlo super i biti mama je najljepši osjećaj na svijetu. Posebno kad kraj sebe imate nekog da vas bodri čak i u rodilištu. Tako da ću bebi kad poraste reći da smo se Filip i ja porodili popola", ispričala je youtuberica nakon što je rodila sinčića u kolovozu prošle godine.

Zaga i Filip već su godinama odabir broj jedan na YouTubeu za brojne obitelji s malom djecom, a otkako im je stigao Nikola kao pojačanje, djeca ih još više obožavaju. Njih dvoje, sada troje, uspješno su stvorili brend koji je prepoznatljiv diljem cijeloga Balkana, a iako rijetko istupaju u javnost i ne daju izjave za medije, svoje poruke, osim na YouTubeu, šalju i zabavnim prilozima koje izbacuju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🥰🍀 (@zaga_mua)

Jedan od njih je već spomenuti album 'Zaga i Filip', koji u prodaji inače košta 15 kuna, a uz novi JoomBoos magazin svojim ga klincima možete nabaviti potpuno besplatno! Proljetni JoomBoos Videostar magazin u prodaji je na svim kiosicma Tiska diljem Hrvatske, a cijena mu je 30 kuna. Osim genijalnog albuma 'Zaga i Filip', uz JoomBoos stiže još hrpa super darova. Tu su bilježnica 'Teini dnevnici', TikTok kartice s potpisima regionalnih zvijezda Uki Q, Sergeja Pajića, Mimiermakeup i Barbi Afrike, knjižica JoomBoos kvizova te 22 super postera! Osim darova, u magazinu vas čekaju i uzbudljive teme i razgovori s Albinom Grčić, Uki Q i Sergejem, Mimiermakeup te još brojne zanimljive priče.

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?