Prvi 3486 pregleda 05. siječnja 2022.

U novom regionalnom hitu opjevali Rimčevu Neveru

youtube/pixsell/canva

Pjesma je već danima prva u trendingu, a Buba, Jala i Devito umjesto o Mercedesu i Porscheu u njoj pjevaju upravo o Rimčevoj Neveri

"Nema veze što je verena, mladi Rimac, vozim te ko Nevera", pjevaju Jala Brat, Devito i Buba Corelli u svom novom hitu 'Roze' koji je već danima prvi u trendingu i dosad je skupio gotovo 4 milijuna pregleda. 

POSLUŠAJTE PJESMU:

I dok se nekada u poznatim pjesmama pjevalo o Porscheima, Ferrarijima i Mercedesima, neka nova vremena donose i neke nove opsesije, pa su tako planetarno popularni regionalni glazbenici kao moćan auto vrijedan spomena u svojoj pjesmi prepoznali upravo Neveru našeg Mate Rimca.

Rimac, najpoznatiji hrvatski genijalac 21. stoljeća, svoju je Neveru, najbrži serijski automobil na svijetu, predstavio prošlog ljeta, a cijena njegove električne jurilice na tržištu je oko 2 milijuna eura.

 | Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL Grgo Jelavic/PIXSELL

"To je to. Ovo je automobil koji sam sanjao kad sam prije deset godina krenuo na ovo ‘nemoguće’ putovanje. Sav naš naporan rad rezultirao je Neverom – našim hiperautomobilom koji obara rekorde. Ovaj automobil stvoren je da nadmaši sve i podigne ljestvicu i standarde za automobile visokih performansi. Ne samo u performansama, nego i kao zaokruženi, izbalansirani automobil za cestu. Kad smo prvi put predstavili C-Two, postavili smo izuzetno visoke ciljeve. Ali smo od početka tražili načine kako da ih nadmašimo", rekao je 34-godišnji Mate Rimac, piše Večernji list. 

 | Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL Grgo Jelavic/PIXSELL

A je li sanjao o tome da će o njegovom automobilu pjevati najpoznatije regionalne zvijezde? Možda nije, ali sigurni smo da će mu biti drago kad ovo čuje!

 

Nikad bogatiji limited edition JoomBoos Posterbook je na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?