Prvi 912 pregleda 05. listopada 2022.

U ovom šašavom restoranu, glavna tema svega je - seks

nakedsoho/canva

Tematski restorani već su iznimno popularni diljem svijeta i mnogi su imali prilike posjetiti restorane s temama kao što su Barbie, mačke, priroda, znanost i slično, a sada, oni koji posjete London mogu otići i u restoran kojemu je tema - seks

U srpnju ove godine, u Londonu je otvoren 'Naked Soho', restoran čija je tema seks i u kojemu će vam svako jelo i piće biti posluženo u obliku penisa ili vagine, a osim toga, kako piše Popsugar, i interijer ovog restorana uređen je u istom 'tonu'.

"Ideja svega ovoga je da, sa zidovima i hranom prepunima penisa i vagina u svim veličinama i oblicima, slavi ljudsko tijelo, seksualnost i umjetnost", ispričao je osnivač ovog zanimljivog restorana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naked Soho (@nakedsoho)

Sve dekoracije kreirale su dizajnerice Hani Lees Dresner i Lydia Reeves i obje su naglasile kako njihova namjera nije da one predstavljaju pornografiju ili da budu previše seksualizirane. 

"Ovo je čista umjetnost i prikaz ljudskog tijela", objasnio je osnivač restorana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naked Soho (@nakedsoho)

Mnogi ovaj restoran smatraju prezabavnim i skandaloznim u pozitivnom smislu, drugi baš i nisu oduševljeni njegovim sadržajima i od prvog dana potiču njegovo zatvaranje.

"Predstavnici Gradskog vijeća su nam došli odmah prvi dan i rekli da moramo zatvoriti restoran ili prekriti sve prozore kako nitko izvana ne bi vidio umjetnost unutra. Zbog tog preuređenja smo bili zatvoreni mjesec dana, ali nam je ipak drago što nam je Vijeće dalo barem tu priliku", ispričao je vlasnik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naked Soho (@nakedsoho)

S obzirom na to da su svi problemi ovog restorana riješeni, svatko tko želi može ga posjetiti i totalno se prepustiti zabavi. 

 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?